Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Chyron повідомила, що оновлена версія хмарної платформи для медіа виробництва наживо Chyron LIVE v.1.3 отримає новий функціонал. Модуль Matchpad дозволить віртуально управляти динамічною анімованою графікою будь-якому користувачу під час спортивної трансляції. Дебютний показ Chyron LIVE v.1.3 відбудеться на квітневій NAB Show.
 
 

Перша редакція Matchpad у LIVE 1.3 сфокусована на футболі, тим не менш саму технологію, на якій базований цей модуль зручного керування графікою, можна адаптувати до будь-якого виду спорту, що й відбудеться в наступних релізах, запевняє виробник.

«Chyron LIVE це значний крок вперед у порівнянні з системами медіа виробництва все-в-одному, які користувачі використовували раніше. Matchpad дозволить створювати трансляції з професійним графічним оформленням і що важливо, для цього навіть не потрібно мати досвіду щодо графічних плейаутів», – розповіла Крісті Вейр, менеджер з продуктів Chyron. «Використовуючи Matchpad під час трансляції футболу наживо, оператор може почати з багатошарової сцени, яка динамічно виводить спонсорів, а також важливу інформацію щодо гри під час проведення матчу, і це потужне візуальне оновлення. Ми плануємо показати наші нові технології на квітневій NAB Show, та працюємо над тим, щоб наше рішення охоплювало якомога більше спортивних подій»

Відзначена нагородами платформа медіа виробництва Chyron LIVE дає користувачам інтуїтивний інтерфейс все-в-одному для мікшування аудіо та відео стрімів наживо (включаючи комерційні вставки). Рішення дозволяє комбінувати відео з графічним оформленням бродкастної якості, створювати багатокамерні кліпи повторів, та додавати аналіз у вигляді 3D телестрації.

Основна дизайн-філософія LIVE — зробити будь-яку роль у спортивному виробництві легкою для освоювання. Matchpad — це чудовий приклад, модуль дозволяє додавати професійну графіку в реальному часі навіть користувачам без багаторічного досвіду, при цьому контент матиме професійний вигляд.

Готуючись до гри, користувачі вводять в систему інформацію щодо команд та гравців, а також елементи брендування в простій табличці конфігурації. Під час гри, ці дані автоматично підтягуються в шаблонах графічного дизайну. Візуально інтуїтивна панель управління пропонує прості та зручні елементи, які дозволяють швидко реагувати на важливі події матчу: голи, жовта / червона картка, заміни тощо, а також має окремі команди для відображення спонсорської графікі під час ключових моментів гри.

В додаток до модулю Matchpad, Chyron LIVE v.1.3 отримав інші оновлення, які розширять можливості стрімінгу, покращать функціонал настроювання та інструменти управління. Новий вихід SRT Caller дозволить віддавати PGM в реальному часі на певний пристрій для відтворення, будучи впевненими, що сигнал без перешкод пройде мережі ІТ брандмауера через надійні ІР порти та адреси. Нова конфігурація портів вводу / виводу забезпечує більше інформації щодо важливих параметрів для різних стрімінгових підключень, а також має розширені настроювання для оптимізації резервування, бітрейту та параметрів CIDR. Інтерфейс конфігурації отримав активне превью для кожного входу задля полегшення початкового налаштування підключення.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon