Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Північно-американський підрозділ FUJIFILM розпочав серійне виробництво нового PL Mount об’єктиву. Боксовий зум FUJINON Duvo HZK25-1000mm F2.8-F5.0 PL (скорочено Duvo 25-1000) був анонсований у жовтні минулого року, об’єктив має 40-кратне збільшення та фокусну відстань до 1000 мм — це наразі найкраще поєднання масштабування та фокусної відстані для сенсорів, більших за розміром ніж S35.
 
 

Duvo 25-1000 це первісток в новій лінійці кінооб’єктивів Fujifilm «Duvo». Назва лінійки це комбінація, яка походить від слів латинською: Duo (=Подвійний) та Vivo (=Життя), така назва відображає характеристики новачка, щодо сумісності з двома сенсорами та можливістю поєднувати в собі кінематографічну якість зображення та функціонал, звичний для роботи в режимі прямих трансляцій. У Fujifilm впевнені, здатність Duvo 25-1000 працювати в режимі телефото з великим збільшенням буде корисним не тільки для спортивного мовлення та концертів наживо, а також і для зйомки фільмів, реклами та інших видах виробництва.

«Активно спостерігаючи та збираючи відгуки професіоналів щодо потреб у світі сучасного медіа виробництва з камерами, облаштованими кіносенсорами, ми визначили чіткий попит на швидкі та далекобійні кінооб’єктиви, здатні формувати кінематографічне зображення для прямих трансляцій», – пояснив Стош Дурбач, менеджер з продажів підрозділу Optical Devices Division FUJIFILM North America. «Успадкувавши найкращі якості відомої лінійки FUJINON PREMIER, модель Duvo 25-1000 забезпечить недоступну раніше гнучкість виробництва та дозволить формувати кінематографічний вигляд зображення для аудиторії»

Duvo 25-1000 оснащений двоформатною системою, здатною підтримувати два розміри сенсору: великоформатний (типовий варіант з діагоналлю 41,3 мм для всього діапазону масштабування), а також традиційний super 35mm сенсор. Об’єктив має розроблений наново 1.5x експандер, який збільшує фокусну відстань в режимі телефото до 1500 мм. Duvo 25-1000 дозволяє знімати з однаковим кутом зору для обох форматів, він допомагає камері створювати насичене кінематографічне зображення.

Оператори можуть використовувати Duvo 25-1000 разом з обладнанням, призначеним для трансляцій наживо, аксесуари FUJINON до боксових об’єктивів цілком підходять для багатокамерного виробництва. Для зйомки кіно або реклами існує можливість віддалено управляти фокусом / діафрагмою / зумом за допомоги бездротового контролера. Також Duvo 25-1000 підтримує Breathing Compensation Technology, яка гарантує, що кадрування буде незмінним при фокусуванні — це дозволяє отримати більш природнє зображення.

Задля того, щоб збільшити мобільність, верхню рукоять Duvo 25-1000 зробили трошки довшою ніж зазвичай можна побачити на боксових лінзах. Це дозволяє зручно підіймати об’єктив згідно центру ваги. Додатково інтегровано нижню рукоять, це ще більше спростить взаємодію з Duvo 25-1000

Наочно познайомитись з Fujifilm Duvo 25-1000 можна буде на галузевій виставці NAB Show 2023, яка проходитиме з 15 до 19 квітня в Лас Вегасі.

Fujifilm й надалі продовжуватиме свої зусилля щодо покращення засобів для створення кінематографічного зображення, задля цього найближчим часом буде розширено лінійку двоформатних об’єктивів з підтримкою двох сенсорів (великого розміру та S35).

FUJINON Duvo HZK25-1000mm F2.8-F5.0 PL Mount Cinema Box Lens доступний для замовлення.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon