Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Leader анонсувала суттєве доповнення в лінійці пристроїв для тестування та вимірювання телевізійних сигналів. Опція LV5600-SER33 для waveform монітору LV5600 та LV7600-SER33 для растерізатору LV7600 додає підтримку формату стиснення JPEG XS (SMPTE ST 2110-22) аж до 4K.
 
 

Опцію можна придбати в якості окремої ліцензії, вона дозволяє обробляти, декодувати та кодувати JPEG XS сигнали, проводити аналіз потоку та пакетів заголовку, відстежувати помилки в пакетах, та відображати для порівняння JPEG XS, SDP та ST2110-40 сигнали. Набір інструментів SER33 також включає можливість виводити назовні скомпресовані JPEG XS тестові сигнали.

Leader SER33 дає можливість телевізійним інженерам в студії або на виїзді моніторити та аналізувати якість вхідних та вихідних JPEG XS сигналів з використанням широкого переліку інструментів тестування та вимірювання LV5600 та LV7600. Ці перевірки можна проводити як при підготовці, так і під час прямої трансляції. Декодовані JPEG XS потоки можна порівнювати з некомпресованими джерелами за допомоги вбудованого мультиекрану.

Leader LV5600 — це стаціонарний SDI/IP waveform монітор, в 3U корпусі на половину реку, оснащений сенсорним дисплеєм на фронтальній панелі. Він забезпечить потреби моніторингу SDI сигналів телевізійного центру, відео-по-ІР сигналів, а також гібридної екосистеми. Інженерний функціонал включає генератор тестових шаблонів, eye pattern дисплей, моніторинг субтитрів, CIE діаграму, вимірювання HDR, функцію focus assist, можливість вариативно настроювати розташування вікон на екрані, інтерфейс TALLY, підтримку 4K/UHD, має входи 10G/25G IP та 12G-SDI. Підтримуються протоколи SMPTE 2022-6, SMPTE 2022-7 та SMPTE 2110. Також LV5600 має патентовані інструменти Leader CINEZONE та CINELITE з інтуїтивним інтерфейсом, використання яких поширене серед телевізійних інженерів. Растеризатор LV7600 має схожий з LV5600 функціонал, однак виконаний в низькопрофільному 1U форм-факторі для зручного монтажу в стойці або на столі.

Опція SER33 для кодування / декодування JPEG XS сигналів дебютує на галузевій виставці NAB Show, яка проходитиме з 15 по 19 квітня в Лас Вегасі.

Маючи візуально прозоре стиснення та низькі затримки, JPEG XS створений задля забезпечення якості зображення, яку візуально неможливо відрізнити від оригіналу — формат дозволяє ефективно розгортати віддалене медіа виробництво в реальному часі з низькими витратами на інфраструктуру. Формат дозволяє економічно використовувати доступну смугу пропускання та забезпечує високий рівень надійності про багаторазовому кодуванні / декодуванні. JPEG XS включає сумісність с HDR технологією та здатний на глибину кольорів до 16 біт. Формат дозволяє стиснення до 15:1. До того ж бітрейт можна виставити з урахуванням доступної смуги. Затримка від джерела до отримувача складає від  1 до 32 ліній у порівнянні зі схожими системами, що використовують відео без стиснення.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon