Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Chyron анонсувала версію PRIME v.4.7 — платформи для проведення трансляцій наживо, з новими інструментами та розширеним робочим простором. Рішення здатне підсилити графічне оформлення, прив’язку до динамічних даних, має власний сервер відтворення для використання на спортивних та інших подіях.
 
 

Оновлення отримало потужний підтримку таблиць даних, розширену систему «Auto-Follow» для комплексних сцен, оновлені інтерфейси дизайну, розширений інструментарій панелі управління та деякі покращення інтерфейсу користувача. За словами розробника, саме це робить PRIME 4.7 більш зручним та легким у використанні для спортивних мереж та ліг, щоб використовувати великі обсяги даних задля більш насиченої розповіді про спортивну подію.

«PRIME CG надає неймовірну можливість автоматично створювати графічне оформлення з використанням джерел даних в реальному часі, наприклад за допомоги веб АРІ інтерфейсу провайдера спортивних даних. При розробці PRIME v4.7 наша команда ставила за мету розширення існуючого інструментарію, щоб користувачі мали можливість легко та зручно взаємодіяти з великими обсягами статичних наборів офлайн даних», – розповіла Ніколь МакСтенлі, керівних напрямку проектів PRIME Chyron. «Разом з тим, оновлено інтерфейс користувача та інструменти створення панелей; відтепер PRIME v4.7 дозволяє імпортувати, створювати та управляти великими таблицями даних безпосередньо в PRIME та ефективно перетворювати ці дані в графічне оформлення»

Новий функціонал платформи для роботи з таблицями даних — це найяскравіший компонент PRIME v4.7. він дозволяє використовувати динамічні дані, а також імпортувати їх з CSV. PRIME здатний автоматично розпізнавати та налаштовувати типи даних для кожного стовпця, і навіть робити попередній перегляд в різних кольорах задля полегшення у сприйнятті — все це можливо редагувати в PRIME Designer. Саме тут користувачі можуть налаштувати нові параметри для прив’язки групи даних до сцени, замість того, щоб руками поєднувати кожну клітинку з окремим елементом сцени. Нарешті, таблицю ресурсів PRIME можна зв’язати з сіткою відтворення, щоб користувач мав можливість обирати рядок даних для виводу в сцені та робити оновлення разом зі зміною даних в таблиці. Це дозволить суттєво заощадити час у створенні таблиць ліги, розкладі команд та динамічному підсвічуванню гравців на базі шаблонів.

Також Chyron оновила набір інструментів PRIME для створення панелей управління, це дозволить прискорити операції виїзного та студійного медіа виробництва завдяки створенню спрощеного та більш зручного адаптованого інтерфейсу. Користувачам доступне форматування розміру, позиції та візуалізації елементів управління, також з’явились зміни в управлінні сценою, які спростять дизайнерам типові процедури в роботі з графікою сцени. Створено нову лінійку клавіатурних команд для типових спортивних операцій, які дозволяють швидко переносити або очищувати всю графіку з Програми на Превью.

PRIME 4.7 має багато покращень для CG дизайнерів. Вдосконалений ефект «Auto-Follow» дозволить користувачу виділити об’єкт в сцені та при зміні розміру чи позиції коригувати дані пов’язаних об’єктів. Тож цілком можливе створення різнопланових графічних шаблонів без обмеження для адаптації. При виникненні потреби в екстреному редагуванні запитів, результати пошуку тепер відображатимуться в ієрархічному дереві сцени для швидкого реагування. Задля оптимізації розміру файлів на етапі пре-продакшен та пост-про, нова функція «Region Of Interest» може обрізати сцени до заданої області для експорту зображення або відео. Також, при MOS інтеграції з робочим простором новинної редакції системи управління шаблонами Chyron CAMIO, PRIME тепер може обробляти XMP прив’язки даних для змінних елементів сцени — це дозволить заощадити час на ручну обробку на користь автоматизованому створенню та відтворенню графіки з метаданих.

Нарешті, користувачі PRIME 4.7 тепер будуть отримувати більш інформативну презентацію, включаючи версію ядра PRIME, стан вхідних стрімів у мережі, а також щодо конфліктів у параметрах проекту та пов’язаних сценах, що можуть вплинути на коректне відтворення контенту.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon