Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Panasonic Connect анонсувала новий компактний відеомікшер з підтримкою ІР джерел. AV-HSW10 здатний забезпечити просту та якісну відео трансляцію для невеличких подій, а також освітнього та корпоративного сегменту.
 
 

Створений на основі попередника AW-HS50, який успішно використовувався для трансляцій наживо, новачок отримав 10 бітну обробку, більшу надійність та розширений функціонал, який включає ІР підтримку — все необхідне для сучасного медіа виробництва.

Відео-виробництво бродкастної якості

AV-HSW10 — це відповідь Panasonic Connect на зростаючий попит в якісному відео для корпоративного та освітнього секторів, а також потребу у заощадженні людського ресурсу в відео виробництві.

Мікшер підтримує найбільш поширені протоколи, та в додаток до SDI і HDMI має ІР інтерфейси вводу / виводу NDI та SRT. І все це зібрано в компактному та мобільному корпусі, розмір якого можна порівняти з ноутбуком.

Якщо підключити PTZ камери до Panasonic AV-HSW10 — можна швидко отримати повноцінну ІР-орієнтовану екосистему відео виробництва. Мікшер підтримує протокол RTMP для безпосереднього підключення до стрімінгових платформ, а також USB Video Class для сумісності з сервісами відео конференцій. Систему можна налаштовувати в залежності від розміру та платформи, при цьому достатньо однієї людини для опрацювання всіх ланок від виробництва до дистрибуції.

Покращена працездатність та надійна конструкція

AV-HSW10 підтримує високорівневе медіа виробництво, включаючи 10-бітну обробку відео бродкастної якості. Він успадкував все найкраще від популярного AW-HS50 та отримав доповнення для більшої працездатності. Зрозумілі для використання кнопки на корпусі, зручний Т-бар та інтуїтивний дисплей разом створюють простір для легкого, безпомилкового використання — і це важливо для трансляції наживо.

До того ж, AV-HSW10 буде сумісний з програмним забезпеченням Panasonic Control Panel для перегляду відео та зображень, а також для простого переключення між джерелами за допомоги комп’ютера у мережі — це дозволить декільком операторам працювати одночасно для забезпечення більшої ефективності медіа виробництва.

Враховуючи ІР функціонал та високоякісне відео, AV-HSW10 можна вважати хіба не ідеальним рішенням для зручного локального виробництва та трансляції контенту.

Ключові особливості

  • Відео високої якості в компактному корпусі, розміром з ноутбук
  • Підтримка входів / виходів NDI, NDI|HX, SRT та RTMP, а також SDI та HDMI
  • USB термінал, сумісний з USB Video Class. Стрімінг безпосередньо з пристрою для легкої інтеграції з сервісами веб конференцій
  • Простий, інтуїтивний робочий інтерфейс в міцному корпусі для надійного медіа виробництва

За планами Panasonic серійне виробництво AV-HSW10 заплановано на четвертий квартал 2023 року, однак прототип відео мікшера можна буде побачити на галузевій виставці NAB Show, яка відбудеться з 15 по 19 квітня в Лас Вегасі.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon