Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Розробник програмних технологій для цифрової обробки управління, стиснення, автоматизації та відтворення відео, компанія Cinegy сформувала стратегічне партнерство із Supermicro — відомим розробником серверних рішень корпоративного класу. Метою співпраці стане створення інтегрованих та доступних за ціною медіа рішень.
 
 

Наразі Cinegy має широку лінійку програмних рішень для зберігання, обробки та розповсюдження відео — вони охоплюють майже всі ключові потреби мовлення з розподільною здатністю до 8К і навіть більше. Мікросервісна архітектура, яку використовує Cinegy, дозволяє одночасно запускати велику кількість процесів для багатоканальної обробки сигналів, а також в реальному часі використовувати багатошаровий функціонал. На виставці NABShow 2023 можна буде познайомитися з найсучаснішими розробками Cinegy, включаючи можливість робити суміш з SDR та HDR джерел на платформі відтворення Cinegy Air з окремим LUT перетворенням для кожного файлу.

Supermicro — це чудовий партнер, його системи AMD Genoa CloudDC мають безпрецедентну щільність ядер в розрахунку на один сокет, і це суттєво спрощує апаратну інтеграцію. Виробник використовує відкритий підхід до пам’яті та системи зберігання — це важлива перевага для створення потужної системи для обробки відео на базі програмних рішень Cinegy.

«Ми розуміємо, що деякі наші клієнти поки що не планують перехід до хмари і в кожного є на це власна причина», – розповів Ян Вейнер, керівник Cinegy. «Однак при розгортанні багатоканального мовлення, або комплексного простору пост-продакшен, виникає потреба в потужній та продуктивній обробці сигналів, і користувачі відчувають потребу в датацентрі. Архітектура обладнання Supermicro дає все необхідне для цього, до того ж, вона створена з урахуванням вимог до енергоефективності»

«А ще», – додає Вейнер, «Потужна апаратна архітектура Supermicro — це можливість для Cinegy виводити продукти якомога швидше, та задовольняти потреби користувачів до того, як галузь взагалі їх визнає. Це означає, що навіть ті мовники, які наразі ще не готові піти у хмару, отримають всі переваги від розширених просторів Cinegy для мовлення та пост-про без будь-яких компромісів у продуктивності. Підсумовуючи, ефективне та потужне обладнання Supermicro грають ключову роль в стратегії Cinegy створювати та пропонувати галузі надсучасні рішення»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon