Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA Video Systems випустила Dante AV 4K-T та 4K-R — комплект передавач / приймач конвертерів для транспортування та управління 4K/UltraHD/2K/HD/VESA Dante відео та аудіо з низькими затримками між 12G-SDI або HDMI 2.0 пристроями по 1 GbE Dante AV мережі. Аудіо та відео стрімами з Dante AV 4K-T та 4K-R можна легко управляти за допомоги популярного застосунку Dante Controller.
 
 

Створені на основі 64 канального аудіо 12G-SDI/Dante ембедера / деембедера AJA OG-DANTE-12GAM, нові пристрої дають можливість AV професіоналам, що відповідають за питання дистрибуції відео / аудіо потоків по мережі телецентру, а також системним інтеграторам впроваджувати тракти вісокоякісної, візуально без втрат передачі відео по ІР мережі, включаючи стадіони, театри тощо.

Використовуючи високоякісну технологію Audinate Dante AV Ultra для стандартної 1 GbE мережи, Dante AV 4K-T перетворює 4K/UHD/2K/HD/VESA SDI та HDMI в потік Dante AV Ultra, в той час, як Dante AV 4K-R приймає цей сигнал та відтворює з нього 4K/UHD/2K/HD/VESA SDI та HDMI. Обидва пристрої мають неперевершено низьку затримку, синхронізацію часу, яка забезпечить чітке співпадіння звуку та зображення на екранах стадіону або зовнішніх трансляціях чи стрімах.

Також AJA Dante AV 4K-T та 4K-R дають можливість використовувати існуючу ІР інфраструктуру та цифрове AV обладнання між декількома фізичними локаціями для безшовної інтеграції відео та / або систем конференцзв’язку. Вбудований функціонал длоя контролю мережи та варіативність використання дозволяють використовувати пристрої для відео стіни або цифрової присутності за доступною ціною, тоді як контент буде передано на екрани та звукові системи стадіону. AJA Dante AV 4K-T та 4K-R можна поєднати з іншими пристроями, включаючи рекордери AJA Ki Pro Ultra 12G та Io 4K Plus, матричні комутатори AJA KUMO SDI для того, щоб спростити перенаправлення сигналів у Dante AV інфраструктуру та назовні.

Особливості Dante AV 4K-T та 4K-R

  • Транспортування відео до 4K/UltraHD 60p 12G-SDI та HDMI 2.0 з ультранизькою затримкою та візуально без втрат для широкого спектру завдань
  • Створення візуально якісного Dante AV Ultra відео з використанням мережевого кодеку JPEG 2000
  • Використання існуючої мережевої 1 GbE інфраструктури, сумісної з Dante AV
  • Забезпечення синхронізованої і разом з тим відокремленої маршрутизації аудіо та відео
  • Сумісність з більш ніж 3500 існуючими продуктами з підтримкою Dante
  • Уніфіковане управління аудіо та відео за допомоги застосунка Audinate Dante Controller під Windows чи macOS.
  • Повноцінна підтримка HDCP 2.2 по IP
  • Живлення POE+ (25Вт 802.3at PoE+) або DC (12В, 4A)
  • Входи 12G-SDI та HDMI 2.0 (передавач 4K-T) і виходи 12G-SDI та HDMI 2.0 (приймач 4K-R)
  • KVM USB та IR порти для розширеного використання KVM рішень
  • Аналогові RCA аудіо виходи для моніторингу

«Ми раді привітати AJA в родині Dante AV», – каже Ейдан Вільямс, виконавчий директор Audinate. «Від всесвітньо відомого лідера бродкастної та proAV галузі, користувачі очікують інноваційних та надійних продуктів, які працюють в ІР інфраструктурі. Нові Dante AV 4K-T та 4K-R — це пристрої з переднього краю технологічних досягнень, вони дозволять користувачам різних сегментів галузі, включаючи бродкаст, трансляції подій наживо, тощо, використовувати всі переваги Dante аудіо разом з синхронізованим, високоякісним мережевим відео з низькими затримками за допомоги Dante AV»

«Audinate відома своєю репутацію по створенню надійних аудіо-по-ІР рішень для прямих трансляцій, їх новий протокол Dante AV Ultra доволі приваблива опція для безшовної інтеграції відео пристроїв з мережею Dante аудіо», – доповнив Нік Рашбі, президент AJA Video Systems. «Ми раді нашому партнерству в створенні інтегрованих рішень для поширення робочих Dante AV просторів, разом з їх перевагами, що допомагають переводу мовлення в ІР. Dante AV 4K-T та 4K-R спрямовані саме на це — допомогти поширенню сучасного ProAV IP відео стандарту та впровадити прості, зручні та доступні інтегровані рішення —такі, які користувачі від нас очікують»

Доступність

AJA Dante AV 4K-T та 4K-R доступні до замовлення у дистриб’юторів. Додатково можна придбати AJA IOX-RM — рекову 1RU полку для одночасного розміщення двох пристроїв.

Нові пристрої Dante AV 4K-T та 4K-R виробник покаже на виставці NAB Show 2023.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon