Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Sony випустила новий преміальний 30.5 дюймовий професійний 4K HDR монітор для критичних задач, корекції кольорів та пост-продакшен. BVM-HX3110 створений на базі двошарової LCD панелі з антивідблисковим покриттям, він оснащений патентованою системою обробки сигналів та здатний відтворювати яскравість до 4000кд/м2 при безкомпромісній глибині чорного кольору.
 
 

Разом зі звичними для BVM моніторів Sony характеристиками, такими як точність репродукції кольорів чи чіткість та цілісність зображення, BVM-HX3110 має більші можливості щодо яскравості світлих зон та пропонує новий опціональний режим із швидким відгуком пікселів для зменшення розмиття у русі. Також монітор пропонує більш широкі кути перегляду та оснащений стандартним ІР інтерфейсом для прийому SMPTE ST2110 сигналів при підключенні до мережевої екосистеми Sony. Разом з тим, попередню модель BVM-HX310 можна використовувати в якості допоміжного монітору до BVM-HX3110, щоб зберегти однорідність в репродукції кольорів, кривій гамми та способі використання.

«Творчі люди завжди шукали рішення, здатні точно відтворювати їх ідеї Новий BVM-HX3110 створено саме для цього», – впевнена Елен Хейн, менеджер з маркетингу Sony Electronics. «Завдяки зворотному зв’язку від наших користувачів, ця модель отримала низку нових функцій, включаючи ІР інтерфейс. І звісно він цілком наповнений філософією дизайну Sony, його кольори цілком співпадають з іншими нашими професійними моніторами»

Новий набор інструментів для монітора включає Waveform Monitor/Vector Scope (WF/VS), False Color, Focus Assist, субтитри, 3D LUT таблиці, режими Quad та Side-By-Side для перегляду та багато іншого. В додаток до вже згаданої функції Fast Pixel Response, монітор отримав підтримку мережевих протоколів JPEG-XS та Simple Network Management Protocol (SNMP) в якості опціональної ліцензії. Також доступні ліцензії для HDR/SDR перетворення та виводу 3D LUT сигналу з настройками користувача.

Sony BVM-HX3110 використовує таку саму гаму кольорів і органи керування, як і інші моделі виробника, включаючи BVM-HX310, а також інші лінійки PVM-X та LMD-A моніторів.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon