Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На виставці NAB Show 2023 Dalet зосередиться на своїх SaaS рішеннях, здатних вдихнути нове життя в сучасне, гнучке та ефективне виробництво цифрового контенту, а також управлінні та дистрибуції.
 
 

Представлені хмарні рішення забезпечує робочі простори таким функціоналом:

Сучасне управліннями архівами та монетизація — з економічної точки зору ефективно перемістити застарілі архіви до сучасної бібліотеки контенту для сумісного використання в різних ланках виробництва та необмежених можливостей щодо монетизації. Доступні моделі локального, хмарного або гібридного розгортання, з найкращою системою безпеки, а також набором інструментів для пошуку, використання, перепрофілювання, поширення та доставки контенту.

Потужний ланцюжок підтримки та дистрибуції медіа — організувати, автоматизувати, масштабувати та аналізувати упаковку контенту для глобальної дистрибуції стало набагато простіше. Задовольніть потреби (і навіть перевершить очікування) аудиторії у високоякісному, відповідному контенті для перегляду на будь-якій платформі. Можлива ефективна адаптація в умовах постійних змін бізнесу, включаючи майже миттєве додавання нових точок доставки.

Спрощене управління виробничими активами — позбудьтесь виробничих файлозвалищ, непідтримуваних форматів та застарілих процедур, які заважають виробництву та віддаленої сумісній роботі. Реорганізуйте хмарну та локальну інфраструктуру з розширеним моніторингом та прогнозним функціоналом — це дозволить оптимізувати ресурси та витрати.

Швидке виробництво та доставка новин — переведіть новинну редакцію в нову еру Storytelling 360 з повноцінним, підключеним цифровим набором інструментів з онлайн плануванням, створенням, швидким редагуванням медіа та дистрибуцією за допомоги єдиної уніфікованої системи.

Інновації Dalet: Продукти, Застосунки та Технології

Передові, хмарні технології під кодовою назвою “Dalet InStream”, створені на базі відомого рішення вводу / виводу Dalet Brio, дебютують в якості робочого хмарного демо простору повного циклу: від захоплення контенту до виробництва та дистрибуції. Доступне тимчасове збільшення ємності інжесту, щоб одночасно захоплювати більше фідів. На думку Dalet, ця технологія здатна змінити правила гри для мовників та медіа компаній, які вже стикнулися з потребою захоплення відео, використання хмари та поширення простору мовлення за доступною ціною. На стенді Dalet можна буде познайомитися з такими рішеннями:

Dalet Flex – Робочі медіа простори та сумісна робота

  • FlexMOBILE — новий мобільний застосунок (Android та iOS) для управління медіа активами на-бігу — він забезпечить неперевершену мобільність та віддалену співпрацю
  • FlexREVIEW — рішення для спільного перегляду та затвердження, з розширеною підтримкою хвильової діаграми аудіо та моніторингу для багатоканальних файлів, а також оновленим інтерфейсом користувача

Dalet Pyramid — виробництво та дистрибуція новин

  • Pyramid Planner — інтуїтивний планувальник на базі календарю відтепер отримав можливість настроювати перегляди, завдання та сумісне використання активів в єдиному робочому просторі. Сучасний підхід до планування забезпечує видимість та дозволяє сумісну працю у підготовці новин.
  • Pyramid Cut — сучасний веб-орієнтований редактор забезпечує швидке, інтуїтивне та сумісне виробництво багатоплатформених новин з будь-якої локації. Цифрове рішення дає користувачам можливість використовувати шаблони графічного оформлення згідно до вимог відео — це спростить пакування новин для різних платформ.

Dalet пропонує доповнити робочий простір технологіями Штучного Інтелекту рішення Dalet Media Cortex — воно здатне швидко переводити мовлення в текст та оздоблено функцією перекладу, що дозволяє зберегти до 80% часу при створенні субтитрів.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon