Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




RTS додала нову інтерком-панель DSPK-4 Digital Speaker Station до своєї лінійки продуктів Digital Partyline, до якої входять базова станція OMS (OMNEO Main Station) та цифровий поясний блок DBP (Digital Beltpack).
 
 

  • Універсальність — доступні моделі для розміщення на столі, врізного монтажу та кріплення на стіні — кожна з різноманіттям варіантів живлення та конекторів для підключення гарнітури
  • Гібридний функціонал — DSPK-4 можна використовувати в partyline режимі з OMS, або в якості портативної панелі для повноцінної системи службового зв’язку з матрицею RTS ODIN/ADAM
  • Ергономіка — компактний, ергономічний дизайн, повно-кольорова система меню з навігацією за допомоги іконок дозволяють настроїти панель швидко та інтуїтивно

DSPK-4 — це IP-орієнтована універсальна голосова панель, яка включає чотири канали розмови / прослуховування з мікрофоном, динаміком або гарнітурою — обидва варіанти забезпечують високоякісне цифрове аудіо, та використовують звичайну мережу Ethernet тож можуть легко бути інтегрованими в ІТ інфраструктуру. Пристрій має унікальний гібридний ІР / цифровий / аналоговий функціонал, ергономічний дизайн та інтуїтивний інтерфейс користувача в компактному форм-факторі. Доступні декілька моделей для розташування панелі на столі, врізанню пристрою в технічні меблі, або кріпленню на стіні. DSPK-4 підтримує Bluetooth підключення для гарнітури та живлення за технологією PoE (Power over Ethernet).

Як і у випадку з DBP, завдяки ІР технологіям, нова панель DSPK-4 підтримує ІР технології, які дозволяють гібридне використання панелі в цифровому partyline режимі, а також при підключенні до матриці зв’язку. У першому випадку, DSPK-4 підключається до OMS, або до аналогових двопровідних пристроїв з інтеграцією в цифрову / ІР систему — це дозволить продовжити використовувати раніше придбані аналогові пристрої. При використанні панелі DSPK-4 з цифровою матрицею службового зв’язку RTS за принципом-точка-точка, підключення відбувається за ІР технологією OMNEO, включаючи ОМІ плати в базових блоках ADAM/ADAM-M або OMNEO порти в ODIN. DSPK-4 автоматично обирає коректний режим використання (цифровий partyline/OMS або панель /матриця) при підключенні до системи та включенні живлення.

Саме це робить DSPK-4 майже ідеальним рішенням для нових користувачів partyline систем, які шукають як перейти від застарілих аналогових рішень до набагато кращої якості аудіо та варіативності підключення цифрових систем/ ІР систем. І це охоплює різні сфери, включаючи мовлення, театри / розважальні події, освітню та промислову галузі, тощо. Завдяки поєднанню режимів цифрового partyline та роботи з матрицею, DSPK-4 пропонує чудову окупність інвестицій для власників службового зв’язку RTS попереднього покоління.

Компактний та міцний дизайн DSPK-4 дозволяє використовувати панель навіть в жорстких умовах, він має ергономічні регулятори гучності та гумові вставки для більш зручного утримання та надійності. Розташування елементів управління продумане для максимально зручного використання, як для досвідчених користувачів partyline систем, так і для новачків. Інтуїтивний інтерфейс з іконками на повнокольоровому TFT екрані з захистом від відблисків, дозволяє швидко та точно настроювати пристрій при будь-яких умовах освітлення. TALK та LISTEN функціонал розраховано для максимально чотирьох одночасно активних partyline підключень (тобто загальний доступ можливий до 16 partyline), їх доволі просто контролювати за допомоги чотирьох великих клавіш з підсвіткою.

До DSPK-4 можна підключити гарнітури з трьома різними XLR інтерфейсами: 4-пін «мати», 4-пін «батько» або 5-пін «мати». Десктопна та настінна моделі мають всі три типи роз’єму. Також всі моделі підтримують Bluetooth підключення гарнітури за допомоги USB адаптера. В комплект поставки десктопної версії входить блок AC/DC живлення, для врізної та настінної моделей його треба замовляти окремо. Користувачі мають можливість живити DSPK-4 від блоку AC/DC живлення, від джерела DC +24В, або по технології PoE+/PoE++ (Power over Ethernet).

Серійне виробництво DSPK-4 розпочнеться навесні 2023 року.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon