Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Виробник професійного обладнання для стрімінгу та відео виробництва, компанія BirdDog анонсувала X120 — першу в світі PTZ камеру з вбудованим Wi-Fi і підтримкою NDI HX3.
 
 

X120 відкриває нову парадигму творчої свободи у виробництві контенту, вона має п’ять варіантів підключення камери. Серед них: безпровідний NDI HX3 по Wi-Fi, NDI HX3 по Ethernet, традиційні SDI та HDMI інтерфейси, а також UVC за допомоги USB-C для безпосереднього підключення до систем конференцій Zoom, Teams, Barco Clickshare, та інших USB UVC пристроїв чи застосунків.

Якість зображення завжди була головним пріоритетом BirdDog, X120 не стала виключенням, камера формує неймовірну картинку завдяки сенсору Sony Exmor R із зворотнею підсвіткою, а також неперевершеному досвіду BirdDog у використанні технології NDI.

Особливості:

  • Перша в світі PTZ камера з Wi-Fi
  • Сертифікована NDI HX3
  • 5 варіантів підключення: Wi-Fi, Ethernet, SDI, HDMI та USB-C
  • Сенсор Sony Exmor R

Існує декілька варіантів для настроювання X120, включаючи інструменти матриці кольорів для відокремленого контрою за компонентами Red, Green, Blue, Cyan, Magenta та Yellow, або за допомоги управління Kelvin для порівняння балансу білого камери з температурою світла. Обома інструментами можна скористатися в різний спосіб, включаючи застосунок управління камерами BirdUI, або новий застосунок NDI PTZ Control для iPad та iPhone.

Також X120 підтримує авто-трекінг за допомоги програмного забезпечення Cam Control, камера оснащена 20-кратним оптичним зумом, OLED дисплеєм, щоб бачити ІР адресу камери, індикатором TALLY у формі ірокезу, який видно з будь якої точки студії, різьбою 49 мм для використання фільтрів, унікальною системою візуальної ідентифікації камери по номеру, та широким набором варіантів живлення, включаючи DC, PoE+ або навіть площадки BirdDog PTZ Battery Mount для встановлення акумулятору, яка зробить X120 по справжньому безпровідною.

«Це дуже велике хвилювання для мене при анонсі X120», – розповів Ден Міалл, виконавчий директор BirdDog. «Можливість запропонувати цю неймовірну камеру з унікальним, новаторським функціоналом тільки підкреслює, яку потужну команду інженерів ми маємо. Я не можу дочекатися історій, як користувачі будуть використовувати X120 в своїй роботі»

Серійне виробництво X120 розпочнеться в другому кварталі 2023, камера буде доступна в мережі системних інтеграторів та дистриб’юторів.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon