Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Розробник стрімінгових та відео рішень, компанія BirdDog повідомила про випуск Cloud Connect для Adobe — нового програмного забезпечення, яке дозволяє користувачам перетворити Adobe Premiere Pro та Adobe After Effects в рішення для сумісної роботи безпосередньо в інтерфейсі Adobe.
 
 

BirdDog Cloud Connect for Adobe — це надійний, інтегрований, насичений функціоналом продуктивній інструмент для режисерів монтажу на телебаченні, кіно або професіоналів, які створюють онлайн контент. Cloud Connect дозволяє професіоналам співпрацювати з колегами або навіть з командою в реальному часі, незалежно від того де саме зараз знаходиться кожен з них.

BirdDog розробила плагін Mercury Transmit, який інтегрується безпосередньо в ядро відтворення Premiere Pro, та дозволяє підключення з низькою затримкою будь-де, де є доступ до мережи інтернет. Це буде безкомпромісна робота з відео з можливістю масштабування та майбутніми оновленнями для підтримки HDR відео тощо.

«Розширення можливостей сумісної роботи підрозділів пост-про безсумнівно стане суттєвою перевагою для користувачів Premiere Pro and After Effects», – впевнений Шрірам Ійер, голова підрозділу продуктів та партнерства з питань професійного відео Adobe. «Ми раді, що BirdDog створює свої рішення для спільноти, яка використовує продукти Adobe»

Щойно підключившись до сесії BirdDog Cloud Connect, віддалений користувач може легко та швидко обирати та переглядати будь-яке відео в програмі монтажу, включаючи таймлайн та інші вікна моніторингу, а також має доступ до сервісу відеоконфренцій. Користувачі можуть підключитися до сесії BirdDog Cloud Connect по запрошенню з вибором найбільш зручного застосунку: для Apple (iPhone, iPad, AppleTV), Android (смартфон, планшет, ТВ) та телевізійної платформи Samsung Tizen, а також з використанням апаратного рішення BirdDog PLAY.

«Ми раді анонсувати запуск BirdDog Cloud Connect for Adobe — це важливий крок для нас в розробці набору інструментів для глобальної сумісної роботи з відео, і ми вважаємо що саме зараз в цьому існує велика потреба. Наразі ми спостерігаємо неймовірну креативність мільйонів користувачів Adobe Premiere Pro та After Effects по всій земній кулі», – додав Джейк Фіннеман, експерт з хмарних рішень BirdDog.

Рішення Cloud Connect for Adobe доступно як частина підписки BirdDog Cloud, яку можна оформити на BirdDog.cloud.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon