Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Компанія InSync Technology розширила партнерство з FOR-A щодо використання 8K версії конвертера швидкості кадрів з компенсацією руху. Нова модель MCC-8K в реальному часі проводить перетворення між 8K Ultra HD стрімами зі швидкістю 50, 59.94 та 60 fps.
 
 

В додаток до перетворення швидкості кадрів, MCC-8K також підтримує 32 канали ембедованого аудіо, здатний пропускати наскрізь таймкоди, та має вбудовану лінію затримки для сінхронізації аудіо та відео. Задля спрощення інтеграції в існуючі 4K робочі простори, 8K потоки підключаються по чотирьом 12G SDI інтерфейсам як Ultra HD або 2SI.

Донедавна користувачам була доступна платформа 4K Ultra HD перетворення, яку можна було придбати як продукт FOR-A MCC-4K-A, цей пристрій отримав доволі широке розповсюдження в галузі. MCC-8K має схожу апаратну складову, включаючи декілька FPGA. Дистрибуція обробки між декількома пристроями стало одним з найбільших викликів при створенні дизайну пристрою, найважливішим було створити умови, щоб алгоритми оцінювання та прогнозування руху могли обробляти все зображення як єдине ціле.

InSync розташувала це в 2U пристрої з енергоспоживанням приблизно 200Вт, і це чудове досягнення, враховуючи обсяг обробки, який потребує перетворення швидкості кадрів для стріму більш ніж 20 Гбіт.

«Наша інженерна команда вже створювала 8K продукти, тож повторне впровадження наших технологій компенсації руху відбувалось з урахуванням високої розподільної здатності, бо ми вже мали попередній досвід», – розповів Джеймс Шеферд, виконавчий директор InSync Technology. «Це все ще потребувало потужної роботи для розробки алгоритму дистрибуції обробки між пристроями задля створення чіткого та точного виходу без компромісів щодо затримки. І ми раді, що зробили це!»

«Я вірю в то, що ми єдина компанія, здатна створити та виробити такий продукт», – додав Хіро Таное, керівник бізнес підрозділу FOR-A. «Філософія нашої компанії орієнтована на сумісну роботу та партнерство. Наша давня співпраця з InSync Technology продовжує давати незмінно чудові результати та створювати інноваційні рішення, які задовольняють потреби багатьох бродкастерів»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon