Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Студійна камера Sony HDC-5500V оснащена 4K 3-CMOS сенсором 2/3 дюйма та має 4K вихід, цифрове triax підключення або безпровідне, та головне — має вбудований перемінний ND фільтр. Вперше виробник додає систему фільтрів нейтральної щільності в EFP або ENG 2/3″ камеру.
 
 

 

Sony HDC-5500V 02 ND Filter FB.png

Система перемінного ND фільтру зроблена за принципом, який ми вже бачили в декількох цифрових камерах Sony, наприклад FX6 та FX9. Перемінний ND фільтр дозволяє плавно переходити між різними умовами освітлення без втрати якості мовлення. Це дуже важливо для спортивних трансляцій, де освітлення може змінюватися радикально. Система перемінного ND фільтру підтримує зйомку з високою швидкістю кадрів (HFR) та дозволяє змінювати глибину різкості.

HDC-5500V базована на 4K CMOS сенсорі 2/3 дюйма з технологією Global Shutter. Камера здатна створювати зображення з розподільною здатністю 3840 х 2160 або 1920 х 1080.

Видошукач має слайдинговий механізм

Sony HDC-5500V 02 ND Filter FB.png

Встановлений видошукач зі слайдинговим механізмом розширює можливості оператора та дозволяє робити панорамування з меншою кількістю рухів тіла. Це буде особливо корисним при роботі на проектах з обмеженим простором руху, коли наприклад, камера стоїть на візку, постаменті на стадіоні або навіть будівельних лісах, тобто там, де будь-який зайвий рух може перешкодити зйомці. Завдяки слайдеру оператор матиме можливість зсунути видошукач якомога ближче до осі повороту штатива та покращити кут огляду.

4K 4x HFR функціонал

При використання камери разом з блоком управління HDCU-5000, студійні камери лінійки HDC-5000 підтримують опцію 4K 4x HFR. Вона дозволяє створювати 4x уповільнене 4K відео. HDC-5500V також підтримує паралельну рекламу, знімаючи чотири різні рекламні відео для виводу на LED екран — це допоможе мовникам одночасно контактувати з ширшою аудиторією за допомоги адаптованого контенту. До того ж, паралельна 4x зйомка дає можливість мовникам одночасно залучати до трансляції декілька спонсорів.

Спрощене управління яскравістю з Virtual IRIS

Sony HDC-5500V 03 Virtual IRIS FB.png

Функція Virtual IRIS дає повний контроль за настройками експозиції камери та дозволяє балансувати яскравість між діафрагмою / перемінним ND фільтром / GAIN за допомоги одного джойстику

Уніфікована INTERCOM панель

Sony HDC-5500V 04 INTERCOM panel FB.png

Sony створила новий дизайн панелі службового зв’язку, який охоплює контрольовані PGM3, TRACKER VR та навушник MIC на всіх моделях, забезпечивши єдиний підхід для всіх користувачів. Доступні настройки PROD/ENG/OFF, в той час як TRACKER та PGM3 можна назначити на різні функції.

Запис та передача по мережі в реальному часі

При використанні опції запису HKCU-REC55, камера HDCU-5500 дозволяє записувати відео на сховище CCU. Файл можна переміщати на USB SSD або у мережеве сховище в реальному часі навіть під час запису відео. Завершення копіювання на зовнішній SSD чи NAS відбудеться в момент, коли зйомку буде закінчено.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon