Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




EVS анонсувала Neuron View — гнучке, потужне мультиекранне рішення з низькими затримками, створене для прямих трансляцій. Завдяки простому та зручному інтерфейсу, він допоможе користувачам одночасно моніторити декілька ІР потоків наживо.
 
 

Найновіший програмний пакет Neuron View збільшить універсальність платформи EVS Neuron Network Attached Processor (NAP). Він доповнить перелік застосунків, які вже мають користувачі: для маршрутизації сигналів між SDI та IP, обробки відео та аудіо в реальному часі, стиснення HD та UHD сигналів, а також перемикання та змішування аудіо каналів.

Neuron View використовує один модуль розширення шасі (з двох доступних), разом з ним платформа отримає підтримку двох UHD виходів або до восьми Full HD з можливістю настроїти їх окремо. Мільтиекран має весь функціонал, необхідний для роботи на прямих трансляціях, включаючи декілька TALLY, статичні або динамічні підписи під зображеннями, PTP або годинник, а також різноманітні індикатори для аудіо. Настроїти функціонал можна в системі мовлення та моніторингу EVS Cerebrum, за допомоги REST API або у веб-інтерфейсі мультиекрану.

Ба більше, при використанні рішення маршрутизації, наприклад EVS MediaInfra Strada, персонал матиме змогу однією кнопкою перенаправляти будь-яке відео на Neuron View. Комбінація цих двох технологій дозволяє створити продуктивний робочий простір, та ефективно управляти відео джерелами.

Слід зазначити, що екологічна складова — це одна з ключових цілей EVS, при розробці своїх продуктів виробник прагне зменшити кількість вуглецевих викидів. Новостворений Neuron View має високу енергоефективність, за словами EVS, вона на 90% менша ніж типові серверні рішення. У порівнянні з попередніми SDI-орієнтованими системами EVS, Neuron View споживає на 40% менше енергії та займає 1/6 рекового простору. Впроваджуючи Neuron View, мовники отримають низку переваг: з одного боку — це розширення можливостей медіа виробництва, з іншого — збереження простору, та витрат на електроенергію.

«Випуск Neuron View — це важливий крок для EVS. Додаючи цю шосту опору до Neuron, ми розширюємо функціонал платформи і в той же час намагаємося спростити виконання типових задач медіа виробництва», – розповів Жан Пьєр Ноувз, менеджер з рішень EVS.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon