Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Ateme повідомила про партнерство з Six Floor Solutions та Pushologies задля створення автоматизованого рішення повного циклу, яке дозволить правовласникам та стрімерам спортивного контенту підвищити залучення вболівальників в ОТТ застосунках. Сумісне рішення, яким виробники дебютували на NAB Show також допоможе мовникам, сервіс та контент провайдерам збільшити монетизацію свого відео за допомоги сучасної системи електронної комерції.
 
 

Останні роки кількість доступного для глядачів контенту збільшується експоненціально, тож оскільки розваги мають багато різних форм, власники контенту, сервіс провайдери та мовники все більше стикаються з новими викликами.

Задля вирішення цього питання, виробник програмних рішень стиснення та дистрибуції відео, компанія Ateme поєднала сили з експертом у створенні автоматизованих рішень для обробки та створення метаданих Six Floor Solutions, та Pushologies, яка має досвід залучення користувачів на мобільних платформах. Разом вони запропонували комплексне рішення, здатне доставити найкращій контент відповідному користувачу та відкрити нові шляхи монетизації відео. В рамках партнерства, Ateme відповідатиме за технології високоякісної компресії та стрімінгу, Six Floor Solutions за автоматичне створення найяскравіших моментів, Pushologies займатиметься залученням глядачів, створенням унікального досвіду перегляду та комерційною складовою

Рішення повного циклу буде повністю автоматизованим та керуватиметься даними — весь ланцюг від відстеження яскравих моментів за допомоги ШІ та створення тригерів події, до нарізання кліпів, зборки та доставки відео. Кожен аспект залучення вболівальників створює потік даних, рішення збирає ці дані та робить їх ефективними та доступними для монетизації, з високою якістю обробки та стрімінгом.

«Разом зі зростанням конкуренції в галузі з боку ОТТ та інших форм розваг, правовласники намагаються знайти новий інноваційний спосіб залучення та утримання глядачів, особливо молодого покоління», – вважає Ремі Бедуїн, технічний директор Ateme. «Наше рішення дозволяє брати найцікавіший та найбільш затребуваний контент та віддавати його безпосередньо на пристрій користувача. Ми раді нашому партнерству з Six Floor Solutions та Pushologies, це дозволить нам зробити медіа галузь сильнішою»

«Це неймовірний досвід роботи з Ateme та Six Floor у створенні рішення повного циклу для персоналізованого контенту», – додала Шарлота Барем, керівник з операційних питань та фінансів Pushologies. «Це повністю автоматизоване рішення дає можливість дистрибуції безпосередньо до споживача, з монетизацією, збором даних і постійною підтримкою персоналізованого досвіду вболівальника. Оператори отримають можливість трансформувати будь-який контент в персоніфікований досвід з генерацією прибутку завдяки шарам спонсорського та рекламного контенту, опитувань та інтерактиву»

«Споживачі дещо приголомшені зростанням пропозиції контенту від багатьох постачальників зі всього світу», – вважає Педро Ако виконавчий директор та засновник Six Floor Solutions. «Автоматизація процесів для ідентифікації, фільтрування та вибору ключових моментів для перегляду спортивної події або навіть випуску новин — здатне суттєво покращити власний досвід глядача. Ця автоматизація не тільки про додаткові потоки прибутку для сервіс та контент провайдерів, які матимуть переваги від створення розширених метаданих, такий підхід підвищить ефективність бо більш не буде потреби в багаточасовій рутинній підготовці інформацію та створенні тегів. Ми пишаємось партнерством з Ateme та Pushologies, це дозволило нам створити рішення повного циклу для підвищення залученості вболівальників в їх улюблені види спорту і навіть більше»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon