Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Panasonic анонсувала оновлення для камкордерів HC-X2, HC-X20, HC-X2000 та HC-X1500. Додана підтримка фонового запису та відео super slow-motion в форматі MP4, розпізнавання / відстежування обличчя для автофокусу / автоекспозиції при зйомці в ручному режимі та багато іншого.
 
 

HC-X2000 та HC-X1500 отримають лінійні / нелінійні параметри для кільці фокусу, які раніше були доступні в лінійці X2/X20. Також будуть доступними додаткові Frame Marker настроювання співвідношення сторін та функція авто-діафрагми однією кнопкою. Оновлення відкриє для HC-X2000 можливість одночасного виводу SDI/HDMI , це допоможе в ситуаціях, коли необхідно віддавати сигнали на декілька пристроїв, наприклад монітор та відеомікшер. При одночасній SDI/HDMI видачі перегляд важливий або на LCD екрані камери, або на видошукачі.

Також функцію авто-діафрагми по натисненню однієї кнопки отримають камкордери HC-X2 та HC-X20, це дозволить проводити швидку корекцію при зміні яскравості світла та в інших моментах при зйомці. Додатково, оператор матиме можливість скинути рівень авто-експозиції до 0EV при виключенні живлення камери, також для HC-X2 до переліку форматів файлів додано МР4 та черезстрочне відео.

Оновлення v.1.1 прошивки HC-X2 та HC-X20

Функція розпізнавання / відстеження обличчя для автофокусу / автоекспозиції тепер доступна в ручному режимі.

Запис в форматі файлів MP4 доступний для фонового запису, двокодекового запису (тільки для HC-X2), інтервального запису, VFR (variable frame rate) запису, super slow-motion запису. Раніше все це було доступне тільки у форматі файлів MOV.

Навіть в режимі ручної діафрагми при натисненні клавіши [PUSH A.IRIS] відбувається автоматичне настроювання діафрагми.

В режимі пресетів, оператор може переключатися між [LOW GAIN], [MID GAIN] та [HIGH GAIN] кожним натисканням клавіши [GAIN]. Додатково такий самий функціонал можна назначити на клавішу [USER]. Це дозволить значно пришвидшити типові задачі у порівнянні з нормальним режимом.

Раніше рівень авто-експозиції залишався на значенні попередньої зйомки, зараз користувач може скинути його на нульове значення при виключенні камери або при переключенні між записом та відтворенням.

Додано формат файлів MP4 (тільки для HC-X2).

У відповідь на зворотній зв'язок професіоналів телевізійної та AV галузі, HC-X2 отримала більше форматів файлів для двокодекового запису, включаючи МР4 та черезстрочне відео.

Прошивка v1.4 для камкордерів HC-X2000 та HC-X1500

Функція розпізнавання / відстеження обличчя для автофокусу / автоекспозиції тепер доступна в ручному режимі.

Запис в форматі файлів MP4 доступний для фонового запису, інтервального запису та super slow-motion запису. Раніше все це було доступне тільки у форматі MOV.

Сім нових функцій можна назначити на клавіши користувачі. Оператор може обрати такі функції: [ONE PUSH A.IRIS], [O.I.S. MODE], [REC SW], [AUDIO CH1 LEVEL], [AUDIO CH2 LEVEL], [LCD/VF OUTPUT], [AUDIO OUT].

Навіть в режимі ручної діафрагми при натисненні клавіши [ONE PUSH A.IRIS] відбувається автоматичне настроювання діафрагми.

При використанні ручного режиму для кільця фокусу, користувач матиме можливість переключатися між станом [LINEAR], що змінює фокус згідно кута повороту, та [NON-LINEAR], який змінює фокус орієнтуючись на швидкість повороту. Це дозволяє оператору обрати найкращій режим: [LINEAR] буде зручним при зйомці статичних об’єктів чи продуктів, тоді як [NON-LINEAR] допоможе, коли необхідно знімати об’єкти в русі з потребою швидко змінювати фокус.

Оновлення дозволяє користувачам одночасно використовувати декілька виходів, наприклад віддавати UHD на 4K монітор / рекордер по HDMI кабелю та вивід FHD на відеомікшер по SDI підключенню.

Згідно прес-релізу оновлення будуть доступні до завантаження після 9 травня 2023 року.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon