Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA Video Systems випустила оновлення v2.0 для ColorBox — компактного та продуктивного конвертеру кольорових просторів. Прошивка дозволяє підключати додаткову ліцензію відео обробки Colorfront Engine з новими режимами TV та Live. Також з’явилась підтримка v1.6 BBC HLG LUT таблиць, а також оновлення ORION-CONVERT з функціями компенсації гамми, яке забезпечує сумісність між різними концепціями перетворення кольорових просторів.
 
 

Безкоштовне оновлення отримало низку функцій, які створені на запит користувачів, зокрема можливість накладання рамки кадру або іншої графіки, а також п’ять додаткових тестових шаблонів.

AJA ColorBox v2.0 створений для того, щоб задовільнити потреби відео професіоналів в різноманітних ситуаціях, алгоритми пристрою мають наднизькі затримки при HDR/SDR та LUT перетворенні кольорів для прямих трансляцій, студійного або виїзного медіа виробництва.

Colorfront Engine отримав підтримку режимів New TV та Live Modes в якості опції

Оскільки стратегії управління кольорами постійно еволюціонують, технічна складова має опановувати ці стратегії та втілюватися в реальні рішення. На допомогу професіоналам прийде новий режим Colorfront TV Mode — це зручне, інтуїтивне ядро обробки кольорів творене для бродкастної інфраструктури. Придбавши ліцензію, мовники отримають доступ до інструментів Brightness, Highlight, Super Highlight та Colorfulness — вони надають максимальний контроль на найважливішими елементами при перетворенні кольорів. Інженери матимуть розширені можливості корекції в рамках алгоритмів перетворення Colorfront, це дозволить отримувати очікувані кольори, яскравість та насиченість без артефактів. Режим TV Mode також додає перетворення Sony S-Log3, яке має суттєві переваги в сучасному медіа виробництві. Також ліцензія додає режим Colorfront Live Mode, який має декілька профілів камери, включаючи SDR, HLG та схожий н PQ простір кольорів ARRI Log C4.

ORION-CONVERT та оновлення BBC HLG LUT

В той час, як ORION-CONVERT v1.0 стало базою для розповсюджених таблиць NBCU LUT, ORION-CONVERT v1.1 додає сумісність з альтернативними LUT-орієнтованими бродкастними перетвореннями за допомоги нового алгоритму компенсації гамми (Gamma Compensation) ORION, який підтримує ColorBox v2.0. Gamma Compensation використовує опціональний OOTF (його описано в розділі 5.1 стандарту ITU-R BT.2408-5) для компенсації суб’єктивних змін між SDR та HDR зображенням. Таблиці BBC HLG LUT також отримали оновлення до останньої редакції v1.6, включаючи нову комбінацію LUT, яка поєднує дві таблиці в одну для застосунків, які відповідають за затінення камери, а також одну понижуючу таблицю LUT, базовану на моделі системи зору людини CAM (Color Appearance Model), яка дозволяє зберегти художню складову в оригінальному HDR контенті.

Нова функція накладання (overlay) та розширення тестових шаблонів

При кадруванні оператор має бути впевненим в тому що він робить. Камера, сенсор, об’єктив та співвідношення сторін відіграють в цьому важливе значення. Для оператора можливість бачити розмір рамки при кадруванні — безцінна, вона дозволить отримати найкращій результат і відзняти все з першого разу. ColorBox v2.0 надає таку можливість завдяки нової функції User Overlay, з можливістю імпортувати та накладати зображення користувача на вихідний сигнал. Це можуть бути рамки кадру або інші зображення, включаючи лого, імпортовані в форматі .png в нову Overlay бібліотеку, їх можна підвантажувати разом з доступною інформацією накладення чи окремо.

ColorBox відіграє ключову роль в тому, щоб зробити медіа виробництво максимально готовим до будь-яких обставин. Саме для цього інженери AJA включити додатково п’ять нових тестових шаблонів (загалом 14 шаблонів), які допоможуть користувачам у підготовці. Серед нових шаблонів — три для BT.2111 HDR в різних варіаціях, NBCU Fancy Bars та круговий шаблон.

«Ми прагнемо спростити робочі процеси по управлінню кольорами, це допоможе нашим клієнтам зосередитися на створенні цікавого контенту, замість того щоб відволікатися на вирішення технічних питань щодо сумісності обладнання та форматів», – розповів Нік Рашбі, президент AJA Video Systems. «ColorBox завжди мав неймовірні можливості та потужний функціонал, прошивка v2.0 тільки розширює його можливості новими інструментами, включаючи опції Colorfront»

Прошивку v2.0 можна завантажити на сайті AJA.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon