Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




ENCO анонсувала нове рішення, засноване на ChatGPT: ENCO-GPT використовує чатбот для створення мовних відповідей на текстові запити для автоматизації телевізійних робочих процесів. ENCO-GPT дозволяє підсумовувати новини щоб зберігати відповідність розкладу мовлення, згортаючи довгу статтю в декілька речень, а також вставляти останні новини в рекламну паузу.
 
 

За словами президента ENCO Кена Фроммерта, рішення готове до використання. «ШІ можна продумано інтегрувати в продукти на кшталт ENCO-GPT — це вирішує певні проблеми та створює нові можливості для сучасного мовлення. Таке рішення легко розгорнути, воно звільнене від трудомісткої інтеграції та надає повний функціонал для автоматизації робочого простору мовлення»

ENCO-GPT спрощує створення копій в рамках телевізійного, радіо та стрімінгового мовлення, запевняють в компанії. Рішення автоматично створює рекламні оголошення від імені спонсорів. Наприклад, продюсер може використовувати ENCO-GPT для створення аудіо-контенту для автосалону, який придбав медійний слот, однак самостійно не виробляє рекламний контент. ENCO-GPT отримує текст від продюсера з деталями найближчої акції зі спеціальними цінами і майже миттєво може синтезувати голосове повідомлення, готове для трансляції.

Також ENCO-GPT вміє підсумовувати новинні матеріали для того щоб чітко вкладатися у часові рамки мовлення. Для цього великий текст переписується в декількох реченнях зі зберіганням внутрішнього сенсу. Зокрема це допоможе додавати гарячі новини під час рекламної паузи.

Фроммерт впевнений, що обидва підходи мають чудову перспективу використання. «Ми бачимо можливості для перетворення ранкового чи денного радіо шоу в форму короткого подкасту, або підсумкових локальних вечірніх новин для сайту телеканалу. ENCO-GPT — це переконливий погляд у майбутнє, де буде доступним швидке перепрофілювання контенту за допомоги адаптації лонгрідів в більш компактні форми. Це дозволить мовникам публікувати контент для більш широких верств населення на будь-який смак.»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon