Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Лінійка кінокамер Sony — це доволі різноманітний ряд моделей і майже кожна з них від нижчого краю до флагманських камер має додаткові опції та оновлення. На нашу думку найцікавіші саме ті, які знаходяться в середині. Sony FX6 та FX3 (особливо з прошивкою v3.0) дуже схожі, але водночас дуже відрізняються одна від одної, що ускладнює задачу, коли людина має обрати одну з них.
 
 

Їхні відмінності не означають, що одна з камер по всім показникам краще ніж інша. Це просто різні інструменти для різних задач.

Тож розберемося в чому унікальність кожної з камер.

FX6

Найбільша відмінність FX6 — це вбудований ND фільтр. Це електронний перемінний фільтр нейтральної щільності з плавним переходом, і він без сумнівів буде дуже корисним коли треба знімати швидко.

Він усуває потребу в різьбових фільтрах, і разом з цим зменшує час на підготовку камери до зйомки, оскільки всі настройки експозиції відбуваються в самій камері.

Корпус FX6 більший за розміром та дозволив розташувати більше професійних компонентів. Один з них — вихід SDI. Цей роз’єм міцніший та надійніший за HDMI і набагато зручніший при використанні зовнішнього SDI монітору.

Щодо ергономіки, дизайн FX6 більше схожий на традиційні камери. Він має більше інтерфейсів вводу / виводу та елементів управління. А також зручну бокову рукоять.

Камеру зручніше тримати та легше оздоблювати додатковим обладнанням. Гарний вигляд може мати значення для деяких проектів, оскільки на клієнтів це справляє враження.

Зручність в роботі дозволяє більш оптимально розпоряджатися часом на знімальному майданчику. Такі функції, як Shutter Angle дозволяють отримати бездоганне зображення навіть при зйомці з підвищеною швидкістю кадрів.

Швидкість затвору — непроста річ, особливо, коли приходиться знімати швидко. Хоча FX3 щойно отримала 1/48 секунди та схожі швидкості затвору, вона все ще не має відповідного Shutter Angle.

Камери дають схоже зображення, це цілком природньо, оскільки обидві використовують однакові сенсор та процесор обробки. Тож, щодо якості зображення FX6 не має суттєвих переваг.

Камера дозволяє записувати XAVC контент на внутрішній рекордер та має повноцінний контроль інтегрованої функції зменшення шуму. Це надає деякі переваги.

Верхня рукоять більша та має більше точок для кріплення обладнання. Тож камера з оздобленням може виглядати більш солідно.

FX6 дає більше переваг при використанні декількох камер.

FX3

Тепер про FX3. Найбільша перевага — це портативність. Камера має дуже компактні розміри, та незважаючи на це, її потужний функціонал дозволяє отримувати якісне зображення. І це робить її найкращим компаньйоном до FX6.

Камера має різноманітні кодеки. Наприклад XAVC S завдяки більшому стисненню дозволяє зберегти місце та записувати 4K 120p без необхідності у використанні дорогих карт пам’яті CFexpress Type A.

Також доступний кодек XAVC HS, і ви можете все ще використовувати внутрішньокадровий XAVC S-I.

Завдяки компактному розміру, камеру набагато простіше закріпити на рігах або використовувати в обмежених просторах.

Можливо це і менш корисне для більшості, однак FX3 має фізичний Shutter та може робити фото так само добре, як і бездзеркальні фотоапарати лінійки Alpha. Якість зображення буде така ж сама як і у a7S III.

Хоча в камері і відсутні ND фільтри, FX3 має систему стабілізації. Це допоможе при зйомці з руки, і це дійсно має сенс оскільки сама камера створена портативною і передбачає саме цей формат зйомки.

Якість зображення FX3 приблизно на одному рівні з FX6. Це дозволяє ефективно використовувати її в якості камери-компаньйона. Прошивка FX3 v3.0 дозволяє знімати навіть відео зі швидкістю 24 fps та розподільною здатністю DCI 4K.

Нарешті, в неї приваблива ціна. Ви заощадите декілька тисяч доларів, якщо порівнювати з FX6. Тож, якщо ви робите перші кроки в зйомці або потребуєте камеру-компаньйона це буде хороший вибір.

FX3 буде зручною камерою, коли вам доводиться знімати на ходу, тоді як FX6 більш звична відеокамера з декількома перевагами щодо управління.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon