Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Лідер у розробці професійного відео обладнання та стрімінгових технологій, компанія BirdDog анонсувала партнерство з Broadcast Pix для поєднання PTZ камер X120 в інтегрованими рішеннями для медіа виробництва Hybrid та Pix.
 
 

BirdDog анонсувала X120 декілька тижнів тому, і за цей час камера вже встигла отримати нагороду Продукт року на виставці NAB Show 2023. Вона уособлює нову парадигму щодо варіативності медіа виробництва завдяки п’яти способам підключення камери: безпровідний NDI HX3 по Wi-Fi, NDI HX3 по мережі Ethernet, традиційні для мовлення інтерфейси SDI та HDMI, а також підтримку UVC за допомоги USB-C для безпосереднього підключення до систем конференцій Zoom, Teams, Barco Clickshare та будь-якої іншої USB UVC сумісної системи, пристрою чи застосунку.

Створена в 2002 році, Broadcast Pix розробляє прості для розгортання та використання інтегровані рішення для медіа виробництва, а також хмарні рішення для управління медіа активами, колективної роботи та дистрибуції.

Системи Broadcast Pix Hybrid та Pix мають розширені набори інструментів для будь-якого медіа виробництва, від невеличких проектів до загальнодержавних, від конференц-зустрічей до ефірних апаратних. Створені з використанням ІР інфраструктури BPNet, вони підтримують сумісну роботу в трансляціях наживо з будь-якої точки світу де є підключення до мережи інтернет. Наразі Broadcast Pix має більш ніж 5400 інсталяцій в 100 країнах.

«Головна мета Broadcast Pix — спростити медіа виробництво та зробити його більш доступним для кожного, і на наш погляд PTZ камера BirdDog X120 здатна змінити правила гри», – впевнений Грам Шарп, виконавчий директор Broadcast Pix. «Наші комплекти Hybrid та Pix містять все необхідне — прямо з коробки ви маєте настроєне, готове до використання, потужне рішення, яке дозволяє в лічені хвилини розпочати створення контенту»

«Це чудова домовленість між нами та Broadcast Pix», – додав Джеймі Емброз, директор з питань прибутку та операцій BirdDog. «Broadcast Pix має широку мережу користувачів та неймовірну команду. Впевнений наша сумісна робота принесе задоволення обом командам»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon