Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Всесвітньо відомий розробник MPEG-H аудіо системи Fraunhofer IIS та компанія Ateme, яка спеціалізується на бродкастних рішеннях стиснення та доставки відео, повідомили про поєднання сил задля творення персоналізованого та імерсійного аудіо досвіду. Це стало можливим завдяки інтеграції аудіо Fraunhofer MPEG-H в кодери Ateme KYRION.
 
 

Відтепер мовники мають можливість надати глядачам імерсійне аудіо з персоналізацією під вимоги ISDB-T та DVB мереж. Це дозволить контент провайдерам отримати швидкий доступ до розширеної системи аудіо.

Одна з найбільших медіа груп Латинської Америки, Globo вже використовує кодери Ateme KYRION під час трансляції великих подій, включаючи Кубок Світу 2022, або цьогорічні Карнавали в Ріо Де Жанейро та Ресіфі, використовуючи MPEG-H аудіо. KYRION дав можливість Globo використовувати новий функціонал системи TV 2.5 разом MPEG-H Audio в своєму цілодобовому мовленні.

«Інтеграція MPEG-H аудіо кодеку в Ateme KYRION — це великий крок в поширенні MPEG-H аудіо дистрибуції», – впевнений Адріан Муртаза, старший менеджер з питань технології та стандартів Fraunhofer IIS. «Це важливе доповнення в лінійці рішень Ateme, оскільки донедавна кодеки MPEG-H Audio та VVC підтримували тільки транскодери TITAN, завдяки яким ми провели перші тести TV 3.0 в Бразілії з операторами Globo та SBTVD Forum»

KYRION має низькі затримки при кодуванні контенту і це дуже важливий момент для практичного застосування, особливо для спорту, виробництва новин, та розважальних подій. В той же час вони добре доповнюють транскодери Ateme TITAN, які використовує багато провайдерів для мовлення та стрімінгу за протоколами DASH та HLS.

«Глядачі потребують високоякісного та персоналізованого досвіду», – вважає Джулієн Мендел, старший директор з питань маркетингу рішень Ateme. «Це стосується не тільки зображення, але й звуку. Технології Fraunhofer цілком задовольняють цю потребу, і ми раді поєднати наші зусилля — це дозволить запропонувати персоналізоване імерсійне аудіо глядачам Бразилії та всього світу»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon