Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Розширене тестування підтвердило, що аудіокодеки AEQ TALENT та ALIO цілком сумісні з системою Starlink. Вона буде корисною в умовах, коли бракує покриття GSM, 3G, 4G, або сервіс не може гарантувати надійне з’єднання в перенасиченій мережі. Starlink допоможе провести трансляцію високоякісного аудіо з будь-якої точки світу з низькими затримками, та дозволяє провести повноцінне спілкування в реальному часі.
 
 

Ультрапортативний IP аудіокодек TALENT має вхід для підключення професійного мікрофону та вихід для навушників (будь-яких). Пристроєм можна керувати віддалено по мережі інтернет або за допомоги застосунку на мобільному телефоні з Bluetooth.

IP аудіокодек ALIO має інтегрований мікшер, чотири входи для мікрофонів, лінійний стерео вхід / вихід, два канали комунікації, доступне локальне або дистанційне керування.

Starlink — це доволі потужний, якісний стрибок від традиційних супутникових систем на кшталт InmarSAT чи інших, він забезпечує надійне підключення зі швидкістю в десятки Мбіт та ціною, яку можна порівняти з наземними оптоволоконними лініями. Це мінімальні інвестиції в рішення, здатне працювати (в найближчому майбутньому) в будь-якій точці світу.

Система налічує тисячі низькоорбітальних супутників, спроможних забезпечити доволі низьку затримку (приблизно 25 мс) та надійність сигналу, оскільки в полі зору завжди буде декілька супутників. Антена розміром 30 х 50 см та вагою 4 кг має пласку поверхню, та здатна автоматично позиціонуватися на найближчій супутник.

Оплата йде за фіксованим і доволі конкурентоспроможним тарифом. Рішення Starlink має власну WiFi точку доступу, однак в нашому випадку краще обрати опціональний Ethernet комутатор, щоб забезпечити фізичне підключення аудіокодеків та виключити з ланцюга будь-які інші аксесуари або перетворення.

Starlink має два рівні сервісу: приватний та бізнес. Приватного достатньо для поєднання польового аудіокодеку з приймачем радіостанції і як тільки це відбудеться — можна починати трансляцію.

Застосунок детально описує характеристики системи, різноманітні опції, інсталяцію для мовлення, будь-які можливі позаштатні ситуації та способи для їх вирішення.

Він також пояснює процес інсталяції, конфігурації та тестування щоб створити Wifi для управління та загального використання а також Ethernet підключення для аудіокодеку.

Він пояснює як налаштувати аудіокодек для підключення до локальної мережи Starlink, як почати тестовий дзвінок, і нарешті, як підключитися до вашої станції.

Якщо підсумувати, то:

Starlink дає мовникам ще один спосіб підключення в додаток до розповсюджених 3G та 4G, дозволяє проводити трансляції з віддалених локацій, при цьому вартість обладнання та тарифи сервісу привабливіша в порівнянні з традиційними супутниковими операторами. До того ж компактні розміри та вага Starlink дають суттєву перевагу в мобільності.

Додатково користувачі отримають можливість користуватися інтернетом, включаючи аудіо та конференц-зв'язок, та навіть завантажувати стрімінгове аудіо та файли будь-якого типу без шкоди якості трансляції.

Приватний пакет в якому проводилось тестування показав надійність та високу якість. Цілком можливо для декого буде привабливою можливість призупинити надання послуг на декілька місяців. При необхідності отримання рахунків на компанію, Starlink пропонує контрактне підключення корпоративного пакету, він має декілька додаткових переваг, хоча в нашому випадку вони здалися нам несуттєвими. Комплект кріплення на даху авто коштує набагато менше та більш простіший для встановлення у порівнянні з автомобільними рішеннями традиційних супутникових операторів.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon