Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На виставці CABSAT 2023 компанія TVU Networks покаже останнє покоління хмарних рішень, SaaS-орієнтовані мікросервіси, а також технології для локального розгортання, віддаленого медіа виробництва та дистрибуції.
 
 

Перш за все відвідувачі CABSAT побачать двократного переможця TVU Remote Production System (RPS) One. Це останнє поповнення до технологій багатокамерного виробництва TVU. RPS One — це інтегроване рішення для гібридного, хмарного та віддаленого медіа виробництва. Він поєднує перевірений в польових умовах функціонал синхронізованого багатокамерного кодування та трансляції в ультракомпактному та міцному корпусі, та має шість інтегрованих 5G модемів для бездротової передачі сигналу. Вперше показаний на квітневій NAB Show 2023, RPS вже встиг отримати нагороду «Продукт року» від організаторів виставки, та «Найкращий продукт» за версією видання TV Technology. До того ж, цьогорічний NAB подарував TVU Networks «Гранд приз» за технології та нагороду «Віддалене Виробництво» за версією видання PRODU.

Також відвідувачі побачать низку хмарних, локальних та SaaS рішень виробника, останні відіграють важливу роль в екосистемі TVU для виробництва наживо: TVU Channel, TVU Producer, TVU Search, TVU Replay та TVU Grid.

TVU Channel дозволяє розгорнути цілодобове мовлення та не потребує для цього будь-якої інфраструктури, рішення дає можливість створювати розклад ефірного та VOD мовлення за допомоги браузера. Хмарне рішення можна використовувати для відтворення традиційних телеканалів, ОТТ каналів, короткотривалих pop-up каналів або для дистрибуції безпосередньо в соціальні мережі. Важливо, що все це може відбуватися одночасно і не потребує додаткової інфраструктури.

TVU Producer дозволяє віртуалізувати в хмарі більшість аспектів локального багатокамерного медіа виробництва. Рішення має відео та аудіо мікшери, сервер відтворення відео, вміє накладати графіку та ефекти на кшталт традиційним ПТС. За допомоги TVU Search використовує ШІ технології розпізнавання мови, тексту та обличчя для пошуку необхідного відео з покадровою точністю і потребує для цього лічені секунди на відміну від годин ручного пошуку. TVU Replay — сподобається спортивним мовникам, система дозволяє створювати повтори під час гри, які можна додати в трансляцію. І нарешті TVU Grid забезпечить ІР орієнтовану доставку контенту, рішення вміє переключати, маршрутизувати та розподіляти відеосигнали у мережі інтернет між будь-якою кількістю отримувачів.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon