Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На виставці NAB Show, консолі Argo компанії Calrec Audio здобули нагороду «Продукт року». Це подія престижу для будь-якого виробника, оскільки Нагороду отримують тільки значні та багатообіцяючі продукти та/або технології медіа галузі.
 
 

Calrec Argo — це новий погляд виробника на природу мікшування, це модульна консоль, яка використовує філософію гнучкого управління в рамках якої обробка та саме управління відокремлені один від одного, що дозволяє легко долати традиційні обмеження щодо розташування компонентів максимально близько один від одного. Повноцінний модульний дизайн Argo включає швидку зміну апаратних панелей, а також використання інтерфейсу Calrec Assist UI, який дублює функціонал консолей, це дозволить звукорежисерам легко переходити від роботи з апаратною панеллю до дистанційної за допомоги програмного інтерфейсу.

Ба більше, модульна екосистема Argo дозволяє мовникам адаптувати апаратну консоль під свої унікальні вимоги, з двома рядами змінних панелей на більшій консолі Argo Q, та одним середнім рядом на компактній моделі Argo S. Також Calrec запропонувала розширену систему шаблонів користувача, яка дозволяє в лічені секунди змінити інтерфейс в залежності від вимог проекту та вподобань користувача.

Для обробки сигналів Argo використовує ядра Calrec ImPulse з широкими можливостями масштабування, підтримкою ІР потоків та внутрішньої маршрутизації сигналів — функціоналу ImPulse достатньо як для роботи маленької студії, так і для масштабного проекту з декількома одночасними незалежними виробництвами та ще й розповсюдженими географічно. Гнучкість апаратної консолі поєднується з веб-інтерфейсом управління, також підтримуються протоколи сторонніх виробників — все це в комплексі дає користувачам потужний та інтуїтивний інтерфейс та дозволяє адаптувати консоль під будь-який простір для роботи на проектах будь-якого розміру з розповсюдженням звукорежисерів та позицій субмікшування.

Переможців нагороди «Продукт року» NAB Show щорічно обирає панель експертів галузі в 15 категоріях, включаючи Аудіо Виробництво, Обробка сигналів, Мережеві рішення та інші, результати 2023 оголосили на церемонії нагородження, яка відбулась 18 квітня. Продукти-претенденти на нагороду мають виставлятися на цьогорічній виставці NAB Show та піти в серійне виробництво в 2023 році.

«Ми раді, що отримали цю нагороду! Argo — це майбутнє аудіо консолей, це результат 60 років експертного досвіду, досліджень та розробки продуктів та технологій бродкастного аудіо», – розповів Генрі Гудман, керівник з питань управління продуктами Calrec. «Учасники виробничої команди більше не зобов’язані перебувати в одному просторі, апаратна може бути віртуалізована так само, як і обладнання для обробки сигналів. Нарешті мовники мають змогу оптимізувати кількість обладнання та операційного чи інженерного персоналу, необхідного для роботи на стадіоні та в студії, водночас максимізуючи ефективність використання. Це дає можливість створювати більше контенту, та отримувати всі переваги від сучасних розподілених робочих просторів.»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon