Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA Video Systems випустила оновлення v4.2 для популярного HDR/WCG конвертера / кадрового синхронізатора в реальному часі FS-HDR з відео ядром Colorfront Engine. Прошивка включає новий режим TV Mode, який використовує останні досягнення науки кольорів Colorfront, а також оновлення режимів Live та Film з підтримкою простору ARRI LogC4 для перетворення. Таблиці BBC LUT оновлені до v1.6, включаючи нову комбінацію LUT для затінення камери під час виробництва наживо, а також нову LUT таблицю CAM (Color Appearance Model).
 
 

Разом з еволюцією стратегій управління кольорами виникає нагальна потреба втілювати ці стратегії в реальне життя. Новий TV Mode режим FS-HDR — це просте для використання ядро обробки кольорів сфокусоване на бродкастних потребах. Новий функціонал надає розширений контроль за критичними показниками, які впливають на перетворення кольорів. Нові інструменти Brightness, Highlight, Super Highlight та Colorfulness дозволяють контрольовано впливати на роботу алгоритмів обробки сигналів Colorfront, це дозволяє зберегти колір, відтінок та насиченість, та одночасно запобігає виникненню помітних артефактів. Режим TV Mode також додає Sony S-Log3 перетворення, і це може стати суттєвою перевагою в сучасному медіа виробництві.

Режими Live та Film ядра Colorfront також отримали оновлення, FS-HDR отримав підтримку ARRI LogC4 перетворення — це найновіший профіль, який ARRI використовує в камері ALEXA 35. Власники FS-HDR отримають можливість двостороннєго перетворення між ARRI LogC4 та великою кількістю інших просторів, раніше доступних в режимах Live та Film

HLG LUT таблиці оновлені до останньої версії v1.6 від BBC, включаючи нову комбінацію, яка поєднує дві LUT таблиці в одному застосунку для камери, а також нову понижуючу LUT на базі моделі чоловічого зору CAM (Color Appearance Model), яка допомагає зберегти художню складову оригінального HDR контенту.

«Сучасна наука кольорів постійно вдосконалюється, і разом з нею мають змінюватися інструменти по управлінню кольорами», – впевнений Нік Рашбі, президент AJA. «Ми розширюємо функціонал FS-HDR, щоб задовольнити потреби галузі в новіших робочих просторах камер, вимогах телевізійного та кіновиробництва. Нова прошивка додає вражаючи можливості до потужного набору інструментів FS-HDR»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon