Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На квітневій NAB Show компанія DirectOut показала нове аудіо рішення, створене разом з датським виробником універсальних панелей управління SKAARHOJ. Завдяки йому користувачі отримають нові можливості управління багатофункціональним аудіо-процесором PRODIGY.MP.
 
 

SKAARHOJ інтегрувала DirectOut до своєї екосистеми BluePill. Це дозволить користувачам використовувати настільні або вбудовані тактильні панелі SKAARHOJ для управління параметрами PRODIGY.MP. Оскільки будь-яка панель SKAARHOJ може підключатися безпосередньо до PRODIGY.MP в мережі, звукорежисер матиме можливість проводити повноцінне мікшування на PRODIGY.MP за допомоги панелі SKAARHOJ.

«Ми перебували в пошуку зручного тактильного рішення для управліннями продуктами лінійки PRODIGY для різних задач, яке б максимально співпадало зі звичками та вимогами користувачів», – розповів виконавчий директор DirectOut Ян Ерліх. «І ми були в захваті, коли SKAARHOJ запропонував нам інтегрувати протокол управління PRODIGY в свої рішення BluePill, наприклад у WaveBoard. В результаті нашої співпраці наші клієнти отримали найкращу зв’язку та можуть управляти потужними DSP ресурсами PRODIGY.MP за допомоги апаратної консолі SKAARHOJ. З власного досвід у ми розуміємо, що цей виробник завжди намагається запропонувати користувачам найкращий контролер для найзручнішого вирішення тих чи інших задач»

PRODIGY.MP — це самодостатнє та потужне рішення, однак разом з панеллю SKAARHOJ WaveBoard або WaveBoard Mini користувачі можуть зробити робочий простір же більш комфортним. WaveBoard не обмежується простим управлінням PRODIGY.MP. Завдяки компактним розмірам та гнучкості використання, контролери SKAARHOJ в комплекті з потужною DSP обробкою PRODIGY стане чудовим вибором для використання в ПТС та / або для віддаленого виробництва, де бродкастерам доводиться стикатися з обмеженим робочим простором.

«SKAARHOJ має багаторічну репутацію як виробник контролерів для камер та відеомікшерів», – додав Мачек Янішевський, голова підрозділу глобальних продажів та підтримки SKAARHOJ. «Донедавна аудіо залишалося «за бортом», однак завдяки новій панелі WaveBoard та програмній платформі BluePill ми отримали можливість вийти в сферу професійного аудіо. DirectOut — це чудовий партнер, який допомагає нам розвивати бізнес в цьому напрямку»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon