Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Sony розповіла про оновлення для камер FX6 та VENICE 2 лінійки Cinema. Єдине що почекати доведеться декілька місяців. FX6 v.4.0 та VENICE 2 v.2.1 вийдуть влітку, а от велике оновлення v.3.0 для флагманської VENICE 2 заплановано на початок 2024 року.
 
 

FX6 v.4.0

Прошивка розширить можливості FX6, та додасть новий функціонал, включаючи функцію de-squeeze для анаморфних об’єктивів, та автоматичне фокусування в режимі прискореної та сповільненої зйомки. Це стало можливим завдяки зворотному зв’язку киноспільноти.

Хоча FX6 v.4.0 і отримає функцію de-squeeze для анаморфних об’єктивів, доволі дивно, що будуть доступними тільки два варіанти 1.3x та 2.0x. Цей режим дозволить обирати правильне відображення кадру для виводу через HDMI або для перегляду у видошукачі.

Також, FX6 отримає автофокусування в S&Q режимі. Автофокус буде працювати зі швидкістю від 7 fps і вище. І це буде дійсно корисним доповненням для власників FX6

З’явиться і підтримка Cine EI Quick, це дозволить використовувати єдиний робочий простір з іншими камерами лінійки Cinema, включаючи FX30 та FX3. Іменування файлів співпадатиме з високорівнеми камерами CineAlta, такими як FX9, VENICE та VENICE 2, це суттєво спростить роботу на багатокамерному проекті.

VENICE 2 v.2.1

Одночасно з FX6 v.4.0 Sony пообіцяла випустити оновлення для флагманської VENICE 2. Прошивка v.2.1 покращить функцію Zoom-to-Fit при співвідношенні 3:2. Наразі ця функція з’їдає частину куту 17:9, що призводить до звуження куту більш ніж очікувалось. Прошивка v.2.1 обрізатиме 16:9 з повнокадрового 3:2 сенсора.

VENICE 2 v.3.0

Прошивка VENICE 2 v.3.0 запланована на початок 2024 року. Для її створення використовуватиметься зворотній зв'язок користувачів з кінематографічної спільноти.

Новий генератор лінії кадру в прошивці v.3.0 додасть можливість імпорту / експорту для створення рамки кадру. Також будуть покращені режими з високою швидкістю кадрів, це дозволить знімати відео 90 fps з 2х анаморфними об’єктивами, а новий режим 33.333 зі змінним FPS додано для антіфлікеру при 50Hz. Деякі функції v.3.0 допоможуть покращити точність кольорів внутрішнього VFX у тих випадках, коли доведеться знімати в суміші стандартного виробничого освітлення та LED масивів.

Ще одна важлива частина оновлення VENICE 2 v.3.0 орієнтована на зростаючий сегмент кінематографічного багатокамерного виробництва. Буде покращення меню та RM/RCP управління для виробництва контенту наживо, включаючи додаткові налаштування насиченості, деталей шкіри, балансу білого та затвору — навіть коли відключено управління RCP/RM. Також прошивка додає можливість обирати 3D-LUT таблицю при включеному режимі RCP/RM Paint Control.

Коли

Оновлення FX6 v.4.0 та VENICE 2 v.2.1 вийдуть влітку 2023, а от прошивку VENICE 2 v.3.0 доведеться почекати до початку 2024 року.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon