Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA Video System анонсувала оновлення для HELO Plus. Прошивка v2.0 має вдосконалення, виправляє відомі помилки та підвищує загальну продуктивність H.264 1080p50 стрімера / рекордера, оснащеного SDI та HDMI інтерфейсами. Виробник рекомендує оновити пристрій задля підвищення продуктивності та уникнення потенціальних проблем.
 
 

Новий функціонал HELO Plus v2.0:

PlayToStream (опціональна ліцензія). Дозволяє користувачам відтворювати раніше записані HELO Plus або HELO матеріали та віддавати їх в стрім. Можливо одночасне використання PlayToStream та запис нового стріму наживо. Кліпи записані іншими пристроями не підтримуються.

● 4-канальне аудіо (опціональна ліцензія). Дозволяє власникам стрімити або записувати контент з двома парами стерео аудіо. Джерела таких стрімів можуть незалежно приходити від аналогового, SDI або HDMI входів. Коли обрано SDI вхід та 4-канальна опція — можна обрати аудіо з 8 ембедованих в SDI аудіо-пар (якщо вони там взагалі присутні).

● Якщо встановлено 4-канальну опцію, користувач може обрати, яку аудіо-пару буде відображено на фронтальній панелі індикаторів.

Стерео VU індикатори додано до webUI інтерфейсу для обох аудіо джерел. Додатково до відображення рівня вхідного аудіо, інтерфейс показує коли джерело використовується для Stream Output 1, Stream Output 2, Запису або будь-якої їх комбінації. Якщо 4-канальна опція відсутня, другий стерео індикатор буде сірого кольору.

ВАЖЛИВО: Ці VU індикатори слід сприймати тільки для візуального інформування. У випадках, коли існують певні вимоги для аудіо —краще використовувати професійні пристрої індикації сторонніх виробників.

● Виходи HDMI та SDI відтепер мають допоміжну інформацію, накладену на зображення. Прозорість накладання можна обрати в інтерфейсі webUI. Інформація для відображення складається з:

  • Назви системи
  • Індикаторів запису та стріму
  • Джерела відео входу
  • Показника таймкоду (джерело можна обрати у webUI)
  • Статусу вільного місця на локальній SD карті та USB носіях

Аудіо VU індикаторів для стерео аудіо джерел. При встановленій 4-канальній опції накладання матиме два стерео індикатора. За її відсутності — один.

● Настроюваний генератор тестових шаблонів дозволяє імпортувати .jpg та .png зображення

Генератор відео шаблонів отримав новий параметр Auto”. В цьому режимі тестовий генератор автоматично обиратиме формат останнього коректного вхідного сигналу. Формат зберігатиметься при вимкненні або перезавантаженні пристрою, однак при скиданні настроювань за замовчуванням буде встановлено 1080i 29.97 fps до моменту підключення першого джерела.

● Вибір енкодерів для Стріму 1 та Стріму 2 доповнено параметром «RTMP / Facebook Live». При його виборі — з’явиться майстер з декількох кроків, який допоможе підключити HELO Plus до сторінки Facebook / Facebook Live. Наразі HELO Plus — це акредитоване та схвалене Facebook джерело для таких стрімів.

● Веденні журналу для RTMP стрімів розширено, та містить стан декількох важливих параметрів, які будуть корисними для вирішення позаштатних ситуацій.

● сторінки «Layout» та «Shotbox» в інтерфейсі WebUI відтепер показують Макет (Layout), який викликали востаннє. При редагуванні макету у будь-який спосіб, його буде позначено зірочкою задля того, щоб користувач розумів, що даний макет створено на базі деякого Layout, однак має деякі відмінності. При зберіганні оновленого макету з тим самим ім’ям — зірочка зникне.

Виправлення та покращення прошивки v2.0

В попередній прошивці система не повідомляла, що може приймати 12-бітний сигнал на вхід HDMI. Виправлено.

У випадку, коли Генератор тестових шаблонів було виставлено в режимі Custom або Bars, при деяких специфічних умовах замість сигналу генератора міг віддаватися чорний фон. Виправлено.

● В попередній прошивці зображення Custom Video Test Pattern або повнокадрові зображення макету могли мати артефакти в першому та останньому пікселях кожної лінії. Виправлено.

● У випадку, коли RTMP стрім(и) від HELO Plus переглядалися за допомоги VLC на Wowza сервері, VLC не заповнював поле «Назва» жодними даними. Виправлено: відтепер VLC показує в цьому полі ім’я стріму.

● В попередній прошивці спроби завантажити файли по могли бути невдалими. Виправлено.

● В попередній прошивці HELO Plus в деяких випадках був неспроможним видалити записи в SMB теці. Виправлено.

● Системи Ki Pro Rack не відображалися в панелі HELO Plus Network. Виправлено.

HELO Plus міг за деяких обставин відображати діалог перезавантажити пристрій “Please reboot”, однак натискання кнопки Reboot не призводило до перезавантаження системи. Виправлено.

● В попередній прошивці, якщо система зі статичним ІР переключалася на DHCP, однак сервер DHCP не міг надати ІР адресу, система автоматично поверталася до адреси link local”, як вказано в специфікації DHCP. Завдяки зворотному зв’язку користувачів, цю поведінку системи модифіковано: відтепер система повертається до попередньої статичної ІР адреси.

● В попередній прошивці завантаження несумісного зображення Custom Test Pattern могло призвести до видалення попереднього правильного зображення. Виправлено.

● В попередній прошивці в певних умовах збивалося SRT кодування. Виправлено.

● В попередній прошивці при стрімінгу до серверу Wowza по RTMP протоколу, синхронізація аудіо та відео не відповідала специфікації. Виправлено.

● В попередній прошивці в певних умовах відбувалась ситуація, коли індикатори стрімінгу на фронтальній панелі та у WebUI інтерфейсі відображали інформацію несинхронно. Виправлено.

● Деякі CDN мережи могли спричинити проблему: відключення стрім-підключення з боку серверу могли спричинити «замороження» HELO Plus на деякий час, поки йде очікування відгуку від сервера. Виправлено.

● Додано ряд покращень, які підвищують загальну стабільність та продуктивність HELO Plus.

Безкоштовно завантажити оновлення v2.0 для AJA HELO Plus ви можете на сайті виробника.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon