Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




IP1 — це найновіша 4K/UHD IP ПТС мовника SuperSport на теренах Південної Африки, вона оснащена надсучасними технологіями, включаючи 64-фейдерну мікшерну консоль Calrec Artemis+ з ядром обробки та маршрутизації Calrec ImPulse, а також модульною IP системою мікшування Calrec Type R з підтримкою Dolby Atmos/Dolby Laboratories 5.1. Тож подивимось, що ще «під капотом» однієї з надпотужних ПТС в світі.
 
 

SuperSport планує використовувати IP1 для висвітлення спортивних подій наживо в форматі 4K, включаючи локальні матчі з регбі та футболу. Щороку команда SuperSport охоплює більш ніж 750 телевізійних трансляцій наживо, відтепер мовник не обмежений 1080p, нова машина дозволяє віддавати 4K контент південноафриканських ігор міжнародним мовникам.

Дхешні Найду, керівник з питань виробництва SuperSport, який разом з командою відповідав за проектування машини, розповів, що рішення використовувати ІР тракт призвело до чудової гнучкості та масштабованості мовлення SuperSport.

Повний цикл створення ПТС від проектування до зборки зайняв 18 місяців, машина готова до сучасного мовлення з використанням ІР мереж (сумісна з IP SMPTE 2110 NMOS), включаючи супутник та оптоволокно.

«Наразі ми можемо віддавати трансляцію будь де, де є підключення до мережи інтернет», додав Найду. «Це дозволяє розгортати мовлення навіть в тих віддалених локаціях, які взагалі не використовувалися в якості площадки для концерту або спортивної події. Ба більше, зараз це більш ефективно, потребує менше витрат, і з такими, навіть масштабними проектами сьогодні може цілком впоратися менша команда ніж раніше»

«Calrec завжди допомагає мовникам створити сучасне рішення, яке допоможе мігрувати в ІР в  найзручніший спосіб», – підкреслив Грем Мюррей, менеджер з міжнародних продажів Calrec. «Ми раді нашому довготривалому партнерству із SuperSport, особливо в тому, що вони повністю використовують всі переваги ІР технологій Calrec і це забезпечує їм більшу масштабованість та гнучкість медіа виробництва з будь якої локації. Бути частиною таких високотехнологічних проектів як IP1 для крупних мовників, таких як SuperSport — це суть Calrec — пропонувати сучасні, перевірені та надійні технології, здатні покращити робочі процеси та збільшити задоволеність глядачів в доступний за ціною та ефективний спосіб»

ПТС SuperSport IP1 має безпрецедентну потужність для медіа виробництва, разом з тим дозволяє створити доволі комфортні робочі умови. В додаток до звукової консолі Calrec в машині знайшлося місце для відеомікшера Sony XVS 9000 4 M/E, а також для 14 постів операторів повтору EVS. ПТС дозволяє працювати з 30 камерами, включаючи Sony 3500 Ultra HD, 5500 Super-Motion та 4800 Ultra-Motion камери.

«Ми мали потребу в висвітленні великої кількості подій в Ultra HD форматі, тож ми намагалися побудувати таку машину, яка з одного боку має все необхідне для цього, з іншого щоб ми могли швидко переконфігурувати її для нового проекту. І ми створили таке рішення»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon