Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




ВВС отримала щорічну нагороду «Технологій та Інновацій» 2023 від European Broadcasting Union за створення та розвиток власної приватної 5G мережи. Ця нагорода присуджується за видатні технічні рішення, створені впроваджені учасниками EBU.
 
 

Британська ВВС може розгорнути свою приватну 5G мережу там, де виникає потреба трансляції масштабних подій, на кшталт Коронації, саме до таких проектів залучено декілька команд, в них використовується велика кількість камер, та UHD відеосигнали, вважають в EBU.

Цього року до шорт-листу нагороди ввійшли:

Self-directed Lighting System (SLS) компанії SRG для бродкастних студій та виїзних локацій — це автоматизована система, яка контролює підсвічування, направлене та заповнююче світло під час телевізійної програми, автоматично підлаштовуючись під взаємне положення та рух камер, об’єктів та людей.

Аудіо-візуальна 5G мережа мовлення RAI. Запущений RAI Way в партнерстві з RAI/CRITS, Politecnico di Milano, Rohde & Schwarz, OpNet, Nokia, Mainstreaming, Kinecar та Impersive — цей проект створений, як «кооперативна мережа» 5G мовлення та CDN розподілення програмного контенту, де адаптація прийняття сигналу користувачами — найнадійніших компонент. Для медіа виробництва приватна мережа використовується для передачі майже синхронізованих сигнал з різних джерел.

Nakolos від ORS — використовує 5G мережу для необмеженої дистрибуції сигналів з високою якістю. ORS разом зі свої партнером Bitstem розробили полегшене програмний пакет для екосистеми Android, яке дозволяє розробникам інтегрувати в свої застосунки бродкастний 5G функціонал з резервним підключенням від та до CDN мережи.

Також EBU анонсувала переможця в категорії Молодий Техно талант року, їм став Санчес Ролдан з Політехнічного Університеті Валенсії. Він розробив Open Source LTE-базовану бродкастну 5G платформу, яка стала значним досягненням в розвитку технологій з використанням 5G мовлення в Іспанії та Європі, повідомили в EBU. Платформа виділяється використанням нових алгоритмів та функціоналу, які значно покращують продуктивність. Також Санчес Ролдан зробив суттєвий внесок в проект 5G-MAG, який направлений на розробку та впровадження 5G систем.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon