Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




PHABRIX повідомила, що американська NEP Group зробила суттєві інвестиції в топову модель растеризаторів Rx 2000 задля забезпечення технічних потреб при трансляції футболу. Американська філія NEP придбала 30 пристроїв для аналізу / генерації сигналів, вони були поставлені трьома партіями та призначені для тестування сигналів від ПТС та інших систем, що розгорнуто на стадіонах.
 
 

PHABRIX Rx 2000 — це найпродуктивніша модель в лінійці, вона має чотири канали 2K/3G/HD/SD-SDI відео / аудіо аналізу та моніторингу (подвійні входи на аналізатор), а також забезпечує генерацію сигналів. Пристрій дозволяє одночасно виводити на зовнішній екран до 16 інструментів відео аналізу та eye/jitter тестування, в той час як моніторинг інструментів та відео відбувається за допомоги двох вбудованих екранів та звукових динаміків.

Поштовхом для інвестицій для NEP стала потреба у верифікації та валідації сигналів під час висвітлення спортивних змагань. А також у можливості швидко та ефективно генерувати та тестувати сигнали на всіх важливих ланках тракту — растеризатори забезпечують надійний зворотній зв'язок інженерному та операційному персоналу під час кожної гри.

За словами Скотта Нарделі, старшого віце-президента сектору інтегрованих рішень NEP U.S.: «системи, які використовує ліга під час гри — є критично важливими, оскільки вони забезпечують підтримку суддівства, фіксують травми, тренерські та інші аспекти, тож вони мають надійно працювати цілий день. Наявність обладнання для тестування на кожній локації — це обов’язкова умова задля досягнення 100% надійності без будь-яких позаштатних ситуацій під час гри. Ми добре знайомі з обладнанням PHABRIX та впевнені, що растеризатори будуть корисними для нашого медіа виробництва»

Серед переваг використання Rx 2000 слід звернути увагу на точну діагностику та усунення несправності, які дозволяють суттєво зменшити витрати та допомогти інженерам швидко вирішити позаштатну ситуацію.

«Футбольні матчі — це найпопулярніші спортивні подій як в Америці, так і у всьому світі, тож ми раді, що NEP обрала саме растеризатори Rx 2000 для тестування та верифікації сигналів на стадіонах США», – поділився Філіп Адамс, засновник та виконавчий директор PHABRIX. «Інвестиції NEP в більш ніж 30 растеризаторів тільки підкреслюють їх впевненість в можливості пристроїв PHABRIX. Ми раді, що наші технології дозволять компанії  пропонувати новий рівень надійності та підтримки мовникам, які дотичні до цього вид спорту»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon