Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Ateme додала стандарт BISS-CA для захисту контенту у всі свої преміальні продукти та рішення. Оскільки виробник є одним з сорозробників BISS-CA, задля спрощення впровадження стандарту в галузі, Ateme пропонує рішення безкоштовно.
 
 

Протокол скремблювання Basic Interoperable Scrambling System Conditional Access (BISS-CA) розроблено разом з European Broadcasting Union та Eurovision Services, він надає відкритий умовний доступ, а також прозору, відстежувану та незалежну від постачальників систему кодування та первинної дистрибуції. BISS-CA — безпечний завдяки шифруванню зі змінними ключами. В якості стандарту він забезпечує сумісність між кодерами, транскодерами, мультиплексорами та декодерами. Він здатний масштабуватися та простий в роботі з використанням публічних ключів для управління активами. Ateme додала BISS-CA в свої преміальні пристрої KYRION, TITAN та PILOT.

Мета Ateme — допомогти власникам контенту чинити спротив піратам під час трансляції спортивних подій. З моменту започаткування BISS-CA в 2018, Ateme успішно застосувала стандарт та збільшила його переваги. Наприклад, завдяки додаванню «водяних знаків» від різних провайдерів безпеки даних, з безпосереднім BISS-CA контролем, Ateme трансформувала захист каналу в повноцінне антипіратське рішення з видаленням медіа при виявленні витоку. Додавання аудіо-режим BISS-CA також підвищило щільність управління активами, це дозволило використовувати роздільне кодування для кожного каналу даних. І таким чином ізолювати аудіо або специфічні дані задля безпечної передачі на обрані приймачі.

«Рівень піратства збільшується. За даними міжнародної дослідницької компанії Parks Associates, стрімінгові сервіси до 2027 можуть втратити близько 113 млрд доларів», – повідомив Джуліен Мендел, старший керівник з питань маркетингу продуктів Ateme. «Тому дуже важливо продовжувати боротьбу проти піратства. Саме тому Ateme прагне зробити стандарт BISS-CA більш доступним, і ми включили його в наші преміальні продукти та рішення. Дебютувавши на виставці NAB Show 2018, BISS-CA зазнав значної еволюції та пропонує нові режими використання. Сьогодні він не тільки для супутникової дистрибуції: поєднання BISS-CA з будь-яким ARQ (Automatic Repeat Request) протоколом, наприклад SRT, забезпечить безпечну передачу контенту у публічній мережі інтернет, а також безпечне захоплення / віддачу при використанні хмари. Оскільки ми продовжуємо додавати інновації та покращувати наші рішення, ми раді запропонувати безкоштовний доступ до BISS-CA у всіх нових преміальних пристроях, включаючи кодери KYRION, лінійку транскодерів TITAN та систему управління PILOT»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon