Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Chyron повідомила про випуск CAMIO v.5.3, останньої редакції системи управління графікою для новинної редакції, заснованої на основі MOS (Media Object Server) протоколу.
 
 

Враховуючи зростаючі вимоги новинного медіа виробництва, оновлена CAMIO v.5.3 забезпечить продюсерам та журналістам зручну та щільну інтеграцію з надсучасними системами нелінійного монтажу та комп’ютерними системами автоматизації новин (NRCS), розширене використання MOS інформації у відділі новин дасть команді ефективний сервер відтворення, а також запропонує нові робочі процеси з динамічним управлінням графікою навіть для декількох команд та розподіленого робочого простору.

«Система CAMIO завжди була спрямована на спрощення графіки на кожному кроці робочих процесів ньюзруму, і оновлена версія v.5.3 тільки підкреслює наше прагнення задовільнити потреби з якими стикаються користувачі наших систем», – розповів Робін Боеме, керівник підрозділу з питань управління контентом Chyron.

«Завдяки потужному функціоналу платформи PRIME для виробництва наживо, в руках репортерів та продюсерів CAMIO стане центральним компонентом сучасного відділу новин. Версія 5.3 дасть користувачам суттєве зростання продуктивності в задачах виводу якісної графіки в ефір з урахуванням їх ролі в цьому процесі»

Найбільш помітним компонентом в оновленому CAMIO v.5.3 стала нова панель управління «User Access Control Panel» — вона дозволить адміністраторам створювати динамічні групи дозволів для користувачів в розподілених командах. В результаті локальні станції матимуть доступ до редагування локалізованих графічних проектів без перезапису майстер-пакетів, дозвіл для редагування котрих має тільки дизайн-підрозділ.

Незалежно від того, використовує станція чи група станцій централізовану модель «зірка» або розподілену «стебло-листя» — користувачі матимуть необхідні права для доступу та редагування контенту.

Інша зона покращень CAMIO v.5.3 пов’язана з наданням більшого обсягу метаданих для керування системою автоматизації новинного виробництва.

Новий пакет АРІ підключення PRIME та CAMIO дає можливість використання XMP метаданих для автоматичного заповнення змінних текстових полів графіки PRIME у CAMIO, що дозволить зберегти час та уникнути помилок.

Новий вихід таймкоду для графіки дає журналістам та продюсерам можливість роботи з плагіном CAMIO NRCS LUCI, щоб вказати точний час завершення відтворення графіки, обходячи будь-яку тривалість яка зазначена в шаблоні анімації. Система автоматизації, яка отримує план новин з ньюзруму може використовувати цю інформацію таймкоду для того, щоб автоматично управляти графікою, підтримуючи випуск новин за розкладом.

Завдяки підтримці останніх версій системи нелінійного монтажу Grass Valley Edius (версії 9 та 10), CAMIO v.5.3 забезпечує простий спосіб додати графіку PRIME з бібліотеки шаблонів CAMIO в проекти монтажу Edius. Плагін CAMIO NLE Plugin вже доволі давно є частиною CAMIO і постійні оновлення, які охоплюють найбільш поширені NLE системи допомагають користувачам забезпечити цілісний вигляд контенту, незалежно від того виходить він наживо або з пост-продакшен, і це можливо завдяки централізованому створенню графіки для ефіру та монтажу.

Відтепер CAMIO v.5.3 має інтеграцію з системою автоматизації ньюзруму SNews Arion, яка набуває популярність в галузі завдяки простому та зручному у використанні інтерфейсі та інструментам. Це підкреслює намагання Chyron забезпечити ефективність CAMIO в будь-якій екосистемі новинної редакції, незалежно від розробника системи автоматизації. Також оновлено інтеграцію з останніми версіями NRCS від ENPS, OpenMedia, iNews та Inception News.

Оновлення CAMIO v.5.3 забезпечить високу ефективність робочих процесів, пов’язаних з рендерінгом та відтворенням сцени. Media Engine розширяє можливості робочого простору PRIME та CAMIO завдяки рендерингу сцен в якості кліпів з використанням змінної інформації від LUCI — зараз він вміє рендерити такі сцени в ProRes файли, включаючи черезрядкові формати відео, це дозволить більш ефективно використовувати попередній перегляд графіки, затвердження та повторне використання.

Модуль CAMIO ISQ (Intelligent Sequencer) управляє одним або декількома графічними ядрами PRIME задля забезпечення кастомізованих шаблонів для сервера відтворення, відтепер він має опцію "Display Story Header", яка допоможе спростити організацію блоку сюжетів та робить плейліст простішим для зчитування та моніторингу.

Chyron пропонує повну лінійку рішень для медіа виробництва наживо: новин, спортивних подій, локальних, корпоративних заходів, змагань з киберспорту та інших подій для показу в прямому ефірі та онлайн. Chyron CAMIO 5.3 доступний для завантаження.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon