Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Tiffen додала новий вид фільтрів в своє портфоліо. Відтепер користувачі об’єктивів Signature матимуть можливість використовувати фільтри Tiffen разом з заднім кріпленням ARRI Magnetic Rear Holder на кожному об’єктиві.
 
 

Оскільки лінзи Signature оснащені знімним кріпленням Magnetic Rear Filter Holder — жодних змін не потрібно для використання нових фільтрів Tiffen. Навряд чи встановлення можна зробити більш простішим, оскільки для цього не потрібно спеціальних технологій. Жодних інструментів і турбот.

Інтегроване кільце Tiffen із 12 потужними магнітами на кожному фільтрі — ідеально співпадає з будь-яким об’єктивом Signature. В результаті оператор отримує можливість майже миттєво вносити зміни та реалізувати найбільш творчі підходи у зйомці. Також це гарантує меншу вагу у порівнянні з важкими компендіумами та утримувачами фільтрів на фронтальній частині об’єктиву.

Проста та зручна у використанні магнітна система із заднім кріпленням відкриває широкий світ фільтрів Tiffen. Кінематографісти можуть обирати необхідне скло з великого переліку, включаючи Black Fog, Night Fog, Black Pro-Mist, Antique Black Pearlescent, Antique Pearlescent, Antique Satin, Smoque, набір Glimmerglass, тощо. Так само як і з фронтальними фільтрами виробника, задні фільтри випускаються в діапазоні від 1/8 to 2.

Використання задніх фільтрів вносить зміни в значення щільності. На думку члена Американської Спілки Кінематографістів Йона Фауера, «коли фільтр встановлено ззаду ви можете використовувати однущільність, наприклад 1/4, для всього діапазону фокусної відстані. Більше нема потреби змінювати цей показник в залежності від того, знімаєте ви на широкий кут або навпаки. Існує суттєва відмінність від використання фронтальних фільтрів — коли ви маєте використовувати скло з більшим показником для широкого кута (можливо 1/2 або 1), та більш легке для вузького (можливо 1/8 або 1/4). Тепер ви можете обрати один фільтр позаду кожного об’єктива в наборі»

Як і всі фільтри Tiffen (деякі з них навіть отримали відзнаку Emmy та Академії), Black Fog та Night Fog виробляються в США з використанням Water White скла. Щоб забезпечити великий термін використання, виробник використовує ексклюзивну технологію Colorcore Technology, яка дозволяє ламінувати субстрат фільтру між двома пластинами скла з подальшим обточуванням та поліровкою з точністю до 1/10000 на дюйм товщини.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon