Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




TVU Networks пообіцяла показати цілу лінійку хмарних та локальних рішень на цьогорічній IBC 2023 в Амстердамі. Відвідувачі познайомляться з TVU RPS One новим інтегрованим рішенням для гібридного хмарного та віддаленого студійного виробництва. Також компанія запропонує останні розробки REMI рішень, сервіс інжесту та створення кліпів з використанням штучного інтелекту та інші продукти.
 
 

Дебют TVU RPS One на квітневій NAB 2023 приніс виробнику низку нагород, включаючи «Product of the Year» від організації NAB та «Best of Show» від TV Technology. Також TVU Networks отримала нагороди «Grand Prize for Technology» та «Remote Production Awards» від видання PRODU. Сучасний пристрій в компактному та надійному корпусі поєднує синхронізоване багатокамерне кодування та передачу сигналу. RPS One оснащений шістьма інтегрованими 5G модемами з підтримкою mmWave технології, та забезпечує надсучасну бездротову передачу сигналу для гнучкого, ефективного за ціною віддаленого виробництва.

Також відвідувачі виставки познайомляться з останніми оновленнями хмарної та локальної екосистеми для професійного медіа виробництва, включаючи TVU Producer, TVU Search, TVU Grid and TVU Channel. Платформа TVU Producer перетворює локальне багатокамерне відео виробництво в хмарне з можливістю віртуалізації ключових компонентів, включаючи відео та аудіо мікшування, сервер відтворення відео, накладання графіки та відео ефектів. TVU Search використовує технології штучного інтелекту та дозволяє користувачам швидко знаходити фрагменти відео, використовуючи пряму мову, текст та розпізнавання обличчя — це дозволяє суттєво заощадити час на пошук необхідного контенту для створення сюжету. TVU Grid обслуговує IP-орієнтовану доставку контенту, це допомагає мовникам зручно та швидко переключати, перенаправляти та розповсюджувати відео для декількох локацій у мережі інтернет.

Хмарний сервіс TVU Channel дозволяє створити цілодобовий телеканал без необхідності вкладатися в апаратну інфраструктуру. Користувачі матимуть можливість створювати розклад мовлення, додавати прямі включення та управляти плейлістом за допомоги зручного та інтуїтивного веб-інтерфейсу. TVU Channel дозволить мовникам розповсюджувати контент в різних каналах дистрибуції, включаючи традиційне ефірне мовлення, ОТТ платформи та соціальні мережи.

Спортивним бродкастерам можуть бути цікавими останні доповнення до багатокамерного застосунку TVU Replay. Він дозволяє швидко створювати повтори яскравих моментів гри з декількох камер, причому зробити це можна навіть за допомоги планшета. Керування відбувається в доволі знайомий для користувачів смартфонів спосіб: збільшенням/зменшенням та фокусуванням на потрібному сегменті за допомоги свайпів та дотиків пальцями.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon