Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На галузевій виставці IBC 2023 Leader Electronics покаже останні розробки для вимірювання та моніторингу сигналів на об’єднаному стенді разом з PHABRIX. Однією з новинок буде опція LV5600-SER33 для waveform монітору Leader LV5600 та її аналог LV7600-SER33 для растеризатора LV7600.
 
 

SER33 доступна в якості окремої платної опції, тож її можна активувати на нових та раніше придбаних пристроях — вона забезпечить мовникам інструменти для перевірки якості JPEG XS сигналів на етапі підготовки обладнання до прямої трансляції.

Пристрої вміють декодувати вхідні JPEG XS сигнали для порівняння з некомпресованими джерелами за допомоги мультиекранного функціоналу LV5600 та LV7600. Також доступний генератор тестових JPEG XS шаблонів.

За словами Кевіна Салвіджа, керівника з продажів інженерних рішень Leader Europe, «JPEG XS стає все більш поширеним серед медіа професіоналів — це формат даних з високою продуктивністю, візуально без втрат та низькими затримками, що важливо для бродкасту, каналів зв’язку між студією та передавачем та проектів віртуальної реальності»

«JPEG XS стискає потік даних у співвідношенні до 15:1, в залежності від обсягу деталей та руху у зображенні. Формат включає HDR сумісність та може обробляти відео з глибиною до 16 біт на кожен канал компоненти. І що найбільш важливо, протокол забезпечує високий рівень надійності кодування / декодування»

Виконаний в корпусі висотою 3U, хвильовий монітор LV5600 займає половину реку у стойці або може бути встановленим на столі, пристрій оснащений сенсорним екраном та забезпечує широкий функціонал для моніторингу SDI та IP відео сигналів у гібридній екосистемі.

Інженери знайдуть генератор тестових шаблонів, дисплей Eye Pattern, моніторинг титрів, CIE діаграму, вимірювання HDR, функцію Focus Assist, можливість настроювати розміщення вікон на екрані, інтерфейс TALLY, підтримку 4K/UHD, ІР вхід 10G/25G та 12G-SDI інтерфейси. LV5600 підтримує протоколи SMPTE 2022-6, SMPTE 2022-7 та SMPTE 2110. А також містить патентовані CINEZONE та CINELITE, які забезпечують швидкий та інтуїтивний моніторинг контенту персоналом.

Растеризатор Leader LV7600 має такий самий функціонал, як і LV5600, однак виконаний в корпусі 1U і більш орієнтований на монтаж у стойці.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon