Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Програма конференцій IBC 2023 побудована на трьох стовпах: трансформуючих технологіях, зміні парадигми бізнес-моделей та люди з метою, повідомили організатори. Конференція традиційно відбуватиметься у виставковому центрі RAI в Амстердамі з 15 по 18 вересня.
 
 

Перші два дні конференцій включатимуть обговорення, панельні дискусії та сесії IBC Technical Papers, після цього два дні подій з вільним доступом, в якості частини програми IBC Changemakers з сесіями для поєднання організацій, індивідуалів та ініціативи, які спрямовані на зміни культури галузі та вихід за межі креативності та технологій.

«Як на мене, IBC— це найкраще торгове шоу старої школи з конференціями та виставковими майданчиками під одним дахом», – впевнений виконавчий директор ІВС Мікаель Крімп. «Однак цього року ми намагаємося втілити трохи інший погляд на структуру заходу»

Цілком можливо, це означає більше виступів спікерів, сніданків, круглих столів та заходів в більш неформальній обстановці.

За словами Крімпа, організатори шоу активно прислуховуються до думок глобальної ІВС спільноти, яким саме має бути сучасне торгове шоу, та спираючись на це, формують наступні події.

«Три чверті з тих з ким ми спілкувалися в рамках досліджень та фокус груп відповіли, що вони вважають такі заходи важливою платформою для пошуку нових технологій та продуктів», додав Крімп. «Людям подобається зустрічатися один з одним і вони дійсно насолоджуються ІВС і з нетерпінням чекають на цю подію.»

Відповідаючи на запитання щодо обмежень з подорожами, з якими стикнулися відвідувачі ІВС 2022 повертаючись додому, Крім зазначив, що саме зараз відбуваються перемовини аеропортом Скіпхол, щодо того, щоб там було достатньо персоналу щоб впоратися з великою кількістю пасажирів під час шоу.

«Я знаю, що були значні інвестиції, а також проведене незалежне розслідування, яке дозволило осягнути всю ситуацію», додав він. «Здається вони знову стають на ноги. І схоже, що все буде добре. Я чекаю, що вони нам скажуть. Оргкомітет ІВС наполегливий щодо цього питання»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon