Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Британська NEP у співпраці з Wimbledon Broadcast Services забезпечила більше опцій Ultra High Definition та High Dynamic Range (UHD-HDR) трансляції чим на цьогорічному Чемпіонаті. Відтепер мовники зі всього світу мають можливість використовувати ІР технології NEP для показу кожного матчу з Центрального Корту та Корту №1 в форматі UHD-HDR з імерсійним 5.1 звуком. Відео з інших 16 кортів, за словами NEP доступно в 1080p HDR або 1080p SDR.
 
 

Планування розширеного висвітлення турніру розпочалося в 2022 році: команда технічних проектів NEP UK щільно працювала з менеджером з технічних питань трансляції Джеймсом Мюіром, і разом вони розробити унікальний робочій простір, який в березні пройшов тестування в реальних умовах. До нього увійшли додаткові UHD-HDR канали при збереженні HD SDR каналів, які віддають сигнал правовласникам.

«Ми неймовірно пишаємося нашою співпрацею з Wimbledon Broadcast Services та раді впровадженню найкращих бродкастних технологій, рішень та ресурсів для їх команди, так само, як це відбувалося під час Чемпіонату 2023», – розповів Сем Броадфут, менеджер технічних проектів NEP UK.

«Разом ми просуваємо сучасні технології, тепер ми можемо охопити всі події, які відбуваються на двох найпомітніших кортах, в форматі Ultra High Definition з широким динамічним діапазоном — це забезпечить правовласникам більше можливостей запропонувати вболівальникам найкращій досвід перегляду одного з найбільших тенісних турнірів світу»

«У зв’язку з необхідністю забезпечення правовласникам HD SDR контенту, як це відбувалось в попередні роки, зараз ми використовуємо 224 канали перетворення, і ми були здивовані тим, що якість конвертованих SDR сигналів було навіть краще, оскільки першоджерело відео знімається в HDR. Ми задоволені рішенням, з яким працювали наші команди для висвітлення Вімблдону та Чемпіонату»

NEP має в своїх активах великий перелік рішень, включаючи телевізійні комплекси, ПТС, спеціалізовані камерні системи, системи управляння контентом, дисплеї та інші сервіси для забезпечення трансляції контенту в будь-яку точку світу.

Fletcher — спеціальний підрозділ NEP для зйомки має автоматичні камерні системи з технологіями штучного інтелекту. Камери використовують розпізнавання образів та обладовані технологіями LIDAR, які дозволяють автоматично відстежувати гравців на корті, тож достатньо одного оператора для контролю та управління всією системою камер, запевняють в NEP.

Система управління медіа активами Mediabank використовується командою NEP для інжесту та віддаленого доступу до найяскравіших моментів матчу, а також іншого контенту, включаючи управління та дистрибуцію правовласникам.

Meanwhile забезпечує 10Гбіт канал від IMG до Осло, з подальшою підтримкою NEP Нідерланди, яка має сховище на 1ПБ. Додаткові бродкастні сервіси NEP включають: 36 машин EVS VIA, 58 розміщених камер Sony, 28 спеціальних камер, 150 панелей зворотного зв’язку та більш ніж 90 км кабелю, який розгортається щороку. Також це команда з більш ніж 300 телевізійних інженерів, технічного та іншого персоналу, який локально забезпечує підтримку телевізійної трансляції та вирішує інші питання правовласників.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon