Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Розробник ІР технологій та обладнання для мовної галузі, компанія NewTek анонсувала оновлену систему повторів 3Play 3P2, до створення якої були залучені відомі виробники спортивного контенту.
 
 

Оновлення буде безкоштовним для власників раніше придбаних систем 3Play 3P2, а також буде застосовано на всіх нових системах повторів NewTek. Оновлення зосереджено на тому, щоб користувачі отримали більш прості та зручні інструменти для виробництва якісного спортивного контенту.

«Важливою частиною розробки та вдосконалення продуктів є те, що ви вислуховуєте людей, які використовують їх щодня. Ми це зробили, ми були у постійному контакті з операторами, які добре розуміють, що для них важливо. Ми пишаємося тим, що запропонували низку функцій які спрощують роботу — це безкоштовне оновлення для власників існуючих та нових 3Play 3P2. Ми сфокусовані на швидкості, ефективності та зручності у використанні і ми впевнені, що досвід глядачів стане більш насиченим», – повідомив Кріс МакЛендон, старший менеджер з продуктів NewTek.

Повтори. Краще

Захопити ключові моменти та відтворити у повторі моменти голу або події, які впливають на хід гри — вболівальники майже живуть цими моментами у кожному матчі. Відтепер користувачі 3Play 3P2 мають можливість настроювати власний робочий простір для майже миттєвого створення плейлистів, включаючи зміну стилів та розмірів, що суттєво спростить взаємодію з системою повторів.

Робота. Краще

Швидкість понад усе — більше не треба продиратися через складні меню. 3Play 3P2 дає оператору можливість розробити власний дизайн інтерфейсу робочого простору зі швидким доступом до найважливіших інструментів. Меню в стилі «Drag and Drop» де можна включити чи відключити елементи, або навіть перенести деякі на сенсорні екрани задля максимально зручного та ефективного досвіду використання системи повторів.

Якість. Краще

Відтепер суттєво спрощена робота в команді: 3Play 3P2 дозволяє поділитися кліпами, ресурсами та плейлистами між будь-яким 3Play 3P2 пристроєм у мережі. Це гарантує ефективність, швидкий доступ до розподіленого контенту, цілісність на виході, а також більшу загальну цінність медіа виробництва.

Відтепер бачити та чути — означає вірити: 3Play 3P2 дає змогу користувачам переглядати, визначати та змінювати порядок всіх входів аудіо, управляти перенаправленням всіх каналів зі входу на вихід під час запису, а також створювати індивідуальні вихідні аудіо стріми для NDI, Dante та будь-якої іншої унікальної конфігурації робочого простору.

Доступність

Всі нові функції 3Play 3P2 доступні для користувачів для завантаження, а також стануть частиною нових систем повторів 3Play 3P2.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon