Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Оновлена платформа Chyron LIVE v.1.4 для хмарного медіа виробництва отримала новий базований на ШІ інструмент повторів, здатний суттєво покращити роботу команди, особливо у сценаріях з одним оператором він дозволяє автоматично виявляти та «нарізати» важливі моменти, тож їх буде легко та швидко вставити в пряму трансляцію. Зараз це можливо тільки для футбольних матчів, тим не менш, цей інструмент надає технологічне підґрунтя для різних видів спорту в майбутніх релізах.
 
 

«При використанні платформи Chyron LIVE ви наче маєте персонального асистента, вбудованого в саму систему», – поділилася Крісті Вейр, менеджер продуктів Chyron. «Зменшуючи професійні вимоги до навичок, необхідних для забезпечення бродкастної якості трансляції, LIVE цілком відповідає планам компанії максимально спростити всі етапи спортивного виробництва, зробити його більш легким та доступним. Новий інструмент повторів на базі ШІ в додаток до інших оновлень, включаючи автоматичні переходи в повторах, покращення телестрації та можливість ілюструвати гру для глибинного спортивного аналізу — призведуть до важливих змін в способах, яким чином користувачі можуть захопити та проаналізувати моменти гри, це розширить можливості команди щодо створення привабливого спортивного контенту»

Chyron LIVE — це платформа повного циклу, яка забезпечує оператора інтегрованим веб інтерфейсом для мікшування відео та аудіо, накладання графіки, аналізу з 3D телестрацією та іншим. За допомоги платформи оператор може обрізати / змішувати джерела наживо, настроювати рівень аудіо по всім каналам, відтворювати пакети графіки PRIME, створювати необмежену кількість плейлистів мультимедіа та створювати відео-повтори з телестрацією в прямому ефірі.

Базований на ШІ інструмент повторів у версії 1.4 дає можливість команді створювати кліпи для повторів з декількох джерел. Алгоритм відстежує відео з камери та розпізнає важливий момент, наприклад, коли гравець завдає удар по воротам або забиває гол, в нижньому лівому куті з’являється іконка з мозком. Коли оператор клікає по цій іконці, платформа генерує кліп повтору, пов'язаний з точкою інтересу. Для більшого контролю та гнучкості користувач може вручну відкоригувати момент початку для згенерованого ШІ кліпу. Цей інструмент буде особливо корисним для медіа виробництва де працює один оператор чи невеличка команда, при цьому вони матимуть змогу створювати повтори бродкастної якості, одночасно виконуючи інші обов’язки.

В додаток до інструменту повторів, Chyron LIVE 1.4 отримав автоматичний ефект переходів та покращення щодо відео телестрації. Ефект автоматичного переходу запускає декілька дій, які зазвичай виконуються під час повторів: поставити в чергу шторку переходу, відтворити графіку, почати відтворення кліпу, анімувати завершення кліпу іншим переходом — це дозволяє оператору зберегти час, який раніше витрачався на послідовне виконання кожної дії вручну, та дає Chyron LIVE продуктивність мікшерів корпоративного класу. Разом з v.1.4 оператори отримали більш інтуїтивне управління ефектами телестрації: відтепер можна коригувати ключові кадри напрямку та тривалість ефектів, а також видаляти специфічні ефекти зі збережених кліпів без необхідності починати все наново.

Оновлений модуль Matchpad дозволяє користувачам зручно керувати динамічною анімованою графікою для футбольних трансляцій в прямому ефірі за допомоги візуально інтуїтивної панелі управління. Використовуючи Matchpad, оператор може швидко підсвіти важливі моменти гри — гол, жовту / червону картку, склад команди, заміни тощо, а також виводи спонсорську графіку під час ключових подій матчу. Ці елементи графічного оформлення заповнюються автоматично із простої таблиці настроювань, в якій користувачі можуть додати інформацію щодо команди та гравців, а також елементів брендування, пов’язаних саме з цією грою. У Chyron LIVE 1.4 технічний персонал отримав більше інструментів для управління часом: Matchpad дозволяє редагувати годинник гри, виводити додаткові хвилини наприкінці кожного тайму, а також має новий перелік гарячих клавіш для швидкого управління інструментами за допомоги клавіатури.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon