Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На галузевій виставці IBC 2023 виробник професійного звукового обладнання, компанія Calrec покаже нове IP ядро обробки аудіо ImPulse 1 — потужне та продуктивне SMPTE ST 2110 рішення для різних сценаріїв використання. Виставка відбуватиметься з 15 по 18 вересня в Амстердамі.
 
 

Анонсоване раніше цього року, ImPulse 1 — це компактне 1U рішення за доступною ціною з можливістю (опціонально) резервувати його другим ядром, яке має новий 128 входовий блок DSP. Ємність каналів DSP можна розширити зі 128 до 384 входів коли в цьому виникне потреба.

ImPulse 1 розширяє портфоліо мульти-консольних рішень ImPulse та дозволяє Calrec пропонувати комплексну систему для будь-якого розміру інсталяції. Нове ядро сумісне з консолями Calrec Argo Q та Argo S, а також із браузерним інтерфейсом користувача Calrec Assist.

Ядра з меншою кількістю DSP ліцензій можна використовувати без апаратного резервування. ImPulse 1 створене для малих та середнього розміру проектів. Завдяки компактному розміру пристрій добре підходить для тих проектів, де простір має значення, наприклад для виїзного виробництва.

Також відвідувачі виставки побачать на стенді Calrec:

Консоль Calrec Argo буде представлена в обох модифікаціях Argo Q та Argo S. Вона має цілком модульну структуру зі змінними апаратними панелями та використовує базовий інтерфейс Assist UI. Argo випускається в двох розмірах: з двома середніми рядами змінних панелей для Argo Q, та одним рядом змінних панелей для Argo S. Також компанія пропонує комплексну систему шаблонів користувача для майже миттєвої зміни апаратного інтерфейсу, щоб забезпечувати зміни у потребах користувачів.

ImPulse — потужне ядро з підтримкою SMPTE ST 2110 DSP, до якого можна підключити до чотирьох великих консолей. ImPulse сумісне з веб інтерфейсом Calrec Assist, а також поверхнями Apollo та Artemis. Ресурси ядра пропонують гнучкі можливості оперування імерсійним звуком, включаючи розкладання та панорамування звуку в просторі.

RP1 Remote Production — 2U систему для віддаленого виробництва та обробки сигналів.

Brio — зручну консоль за принципом plug-and-play, яка пропонує спрощені операції та комплексну вбудовану систему вводу / виводу.

Type R модульну IP систему для телебачення та радіомовлення, яку дуже легко розширити додатковими панелями — вона стане чудовим вибором для розподіленого виробництва та дозволяє створити дуже гнучкий робочий простір.

Консоль Artemis — для роботи наживо у бродкастних проектах, вона має велику кількість входів та виходів а також розширені можливості маршрутизації та обробки сигналів.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon