Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На виставці IBC2023, яка відбуватиметься з 15 по 18 вересня в Амстердамі Cinegy нагадає, що сучасні медіа рішення повинні с турботою ставитися до навколишнього середовища зберігаючи багатий функціонал.
 
 

Cinegy дуже прискіпливо ставиться до цього питання у розробці своїх продуктів, та оптимізує програмний стек задля забезпечення низького сподівання енергії.

Партнерство з Supermicro, дозволило Cinegy запустити відтворення приголомшливих 256 каналів HD відео на багатоканальному сервері Cinegy Air в корпусі 4RU. При загальному споживанні близько 1500 Вт, відтворення одного каналу в HD якості потребує 6 Вт і суттєво знижує викиди вуглецю у порівнянні з іншими рішеннями.

Ще більш значним проявом того, яким чином Cinegy забезпечує високу продуктивність в компактній формі є демонстрація МікроПТС: повноцінної чотирикамерної системи, яка встановлена в багажнику автівки Microlino. Це мініатюрний міський електричний автомобіль, довжиною 2,5 метри та вагою 500кг. Багажника ємністю 230 літрів вистачило, щоб розмістити апаратні та програмні рішення для виробництва та доставки, включаючи 5G зв'язок, і що важливо, система живиться від тягової батареї Microlino.

«Наша мета при розробці будь-якого продукту — зробити рішення з потужним функціоналом в дуже компактному софті», – розповів Ян Вейнер, генеральний директор Cinegy. «Ми пропонуємо продуктивні системи, які потребують мінімального ресурсу процесора, і це дозволяє створювати доступні комплексні рішення у компактному та економному типорозмірі, а також заощадити у використанні: споживання енергії та кондиціонування — також зменшені»

«Також, ми спостерігаємо катастрофічні наслідки, які завдає зміна клімату», – додав Вейнер, – «і ефективність програмного забезпечення — це наш внесок в зменшення викидів вуглецю»

Відвідувачі IBC2023 познайомляться з розширенням функціоналу ключових продуктів виробника, включаючи багатоканальний сервер відтворення Cinegy Air, мультиекранне рішення Cinegy Multiviewer та систему захоплення Cinegy Capture. Оновлення продуктів — це результат постійного зв’язку Cinegy з мовниками та медіа компаніями, які використовують рішення виробника. Наприклад, суттєві зміни, які отримала система титрування плейауту Cinegy Air, з’явилася у відповідь на вимоги крупного французького бродкастера.

Також Cinegy покаже новий корисний інструмент Cinegize, який забезпечить віддалене управління графікою та бродкастним обладнанням. Незважаючи на те, що на ринку існує вже велика кількість продуктів для віддаленого підключення, Cinegy при розробці Cinegize перш за все пам’ятає найважливіші для мовної галузі чинники: покадрову точність, відповідність кольорів та низькі затримки.

Cinegize може підключатися поверх будь-якої структури: хоч у кімнаті, хоч у світі. Рішення базоване на галузевих стандартах і може використовувати енкапсульовані потоки даних на кшталт SRT для віддаленого підключення, а для широкосмугових каналів — продуктивний кодек Cinegy Daniel2 з високою якістю зображення, яку візуально неможливо відрізнити від джерел без стиснення.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon