Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На вересневій виставці IBC 2023 в Амстердамі PHABRIX обіцяє показати нову низку інноваційних програмних функції для растеризаторів Qx / QxL та також останнє доповнення лінійки — портативний waveform монітор QxP. Також відвідувачі матимуть можливість познайомитися з оновленими пристроями лінійки Sx, а також з 2K/3G/HD/SD растеризаторами Rx.
 
 

У центрі експозиції цьогорічної IBC буде новий портативний waveform монітор QxP. Збудований на гнучкій архітектурі QxL растеризатора, QxP стане чудовим доповненням 12G-SDI та 25GbE UHD IP робочих просторів, компактний пристрій висотою 3U оснащений сенсорним 1920 x 1200 7” LCD екраном, а також має вбудовану площадку для V-Mount або Gold-mount батареї.

Незалежно від того, працюєте ви у SD, HD або UHD, SDR або HDR, SDI або IP, локальному або віддаленому виробництві — портативний waveform монітор PHABRIX QxP, а також растеризатори QxL та Qx забезпечать інженерам повний набір інструментів та максимальну гнучкість у вирішенні оперативних питань, особливо при переході до робочих процесів нового покоління.

Також PHABRIX покаже оновлений функціонал пристроїв лінійки Qx. Відтепер вони підтримують повний діапазон генерації та аналізу, що робить їх незамінними в повсякденній роботі телевізійного інженера. Також лінійка Qx пропонує розширені можливості waveform аналізу. Завдяки патентованій DDR технології PHABRIX, пристрої забезпечать необхідну точність для типових задач, включаючи корекцію кольорів, і все це можливо в реальному часі для найпопулярніших в галузі форматів відео, включаючи SDR/HDR SDI та IP.

Відвідувачі виставки зможуть побачити на стенді виробника останні оновлення лінійки 2K/3G/HD/SD растеризаторів Rx, включаючи новий 6-стовпчиковий інструмент Гамми, який дозволяє підсвічувати зони, що випадають по Гаммі на екрані пристрою. Інструмент пропонує інженерам шкалу для моніторингу Гамми в кольорових просторах YCbCr та RGB, та дозволяє одночасно відстежувати рівень пікселів в обох просторах.

Лінійка PHABRIX Sx — також отримала оновленні інструменти, включаючи Hybrid IP/SDI, Sx TAG та SxE для розширеного аналізу фізичного рівня SDI — це важливі продукти для телевізійних інженерів, особливо під час медіа виробництва наживо.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon