Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




ZEISS розробила нову систему відстежування камери в реальному часі для проектів медіа виробництва, композитінгу наживо та створення візуальних ефектів на етапі пост-продакшен. ZEISS CinCraft Scenario складається з трьох апаратних та чотирьох програмних компонентів, які можна комбінувати в залежності від типу проекту.
 
 

Минуло декілька тижнів, як німецька ZEISS повідомила про поглинання Ncam Technologies, яка знається на рішеннях щодо створення візуальних ефектів у реальному часі. Цілком можливо, результат поєднання двох компаній ми і бачимо в новій системі відстежування камери ZEISS CinCraft Scenario.

ZEISS CinCraft Scenario – компактна та легка система

Система відстежування камери ZEISS CinCraft Scenario в реальному часі забезпечує інформацію щодо позиції та руху камери. Ці дані з локації зйомки збираються для попередньої візуалізації, композитінгу наживо та віртуального виробництва, їх можна записати та використовувати для створення графічних акторів на етапі пост-про.

Система складається з трьох апаратних пристроїв — CinCraft CamBar, CinCraft Origin та CinCraft Link. Все починається з CamBar — накамерного пристрою, який збирає дані положення та руху з оточення.

Ця інформація проходить обробку обчислювальним ядром Origin, яке запускає головне програмне забезпечення. І третім компонентом є CinCraft Link — він підключає CamBar та Origin до локальної мережі та надає доступ до інтерфейсу користувача на мобільних пристроях.

Згідно ZEISS, система може працювати майже в будь-якому сценарії зйомки: в приміщенні, виїзній локації, з використанням зеленого чи синього хромакейного фону, а також LED масивів. Пристрій CamBar оснащений інфрачервоним випромінювачем і це дозволяє відстежувати маркери трекінгу навіть при слабкому освітленні, а завдяки функціоналу синхронізації він сумісний з цифровими маркерами на LED стінах.

Три апаратні пристрої доповнюють чотири програмні компоненти:

  • CinCraft Scenario: обчислює положення та дані руху в реальному часі;
  • CinCraft Wrangler: записує дані трекінгу в реальному часі та метадані об’єктиву на внутрішнє сховище Origin та створює власний закритий гуртовий файл
  • CinCraft Export: витягує дані, записані в закритому гуртовому файлі та надає до них доступ поширеному в галузі програмному забезпеченню, включаючи Nuke, Maya та Unreal Engine. Це безкоштовно
  • CinCraft UE Connect: забезпечує прямий інтерфейс з Unreal Engine.

Останнє, однак не менш важливе: система безшовно інтегрується з об’єктивами ZEISS та ARRI/ZEISS. Це означає, що можна пропустити виснажливі кроки мапінгу та калібрування при використанні цих об’єктивів преміального класу.

Система відстежування камери ZEISS CinCraft буде доступною до замовлення наприкінці осені 2023. Користувачі матимуть можливість конфігурувати систему під свої специфічні потреби або вибрати один з чотирьох готових комплектів.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon