Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Розробник рішень для моніторингу відповідності контенту галузевим стандартам, компанія Actus Digital покаже на IBC2023два нових продукти, а також оновлення функціоналу платформи інтелектуального моніторингу. Вони будуть корисними бродкастерам, ОТТ провайдерам, кабельним та супутниковим операторам.
 
 

Відвідувачі ІВС2023 матимуть можливість познайомитися з всією лінійкою продуктів Actus Digital: ведення журналу відповідності, технічний моніторинг якості, мультиекран в браузері, розширене редагування та експорт кліпів у соціальні мережи та ОТТ. Мовники можуть створювати ШІ-орієнтовані робочі простори, включаючи автоматизоване відстеження реклами для порівняльного аналізу, розширений пошук на основі перетворення мови в текст, переклад для моніторингу новин, опції аналізу рейтингу та інше. Автоматизація — це ключова особливість платформи Actus.

В центрі експозиції на IBC2023 буде нове рішення ОТТ моніторингу «OTT StreamWatch», яке без сумнівів змінило правила гри для забезпечення гарантії якості ОТТ. В додаток до цілодобової перевірки контенту, він дозволяє вести журнал відповідності стандартам, моніторинг ОТТ стрімів, а також запис ефірних HLS та OTT ABR стрімів. ОТТ StreamWatch можна використовувати як відокремлене рішення або як частину платформи інтелектуального моніторингу Actus з єдиним централізованим інтерфейсом для користувачів. ОТТ StreamWatch — це перший продукт, який робить економічно доцільним моніторинг FAST, IPTV та OTT каналів в рамках робочого простору.

«OTT StreamWatch поєднує функціонал, який до цього неможливо було знайти в одному продукті», – розповів Сіма Леві, виконавчий директор Actus Digital. «Користувачі можуть отримувати чітку та зрозумілу інформацію щодо якості сервісу, завантаженості смуги пропускання, час завантаження медіа, відсутність SCTE, наявні помилки та проблеми буферизації в ОТТ стрімах. Важливо, що рішення надає сумарний звіт, завдяки якому оператори можуть розпізнавати та локалізувати потенційні проблеми раніше, ніж це вплине на якість зображення у користувача»

Ще одним новим продуктом, який буде показано на IBC2023 стане система Remote Video Monitoring (RVM), яка входить до платформи моніторингу Actus. Вона створена для перевірки якості і буде корисною для багатоканальних дистриб’юторів відео контенту (MVPD). Actus RVM дозволить MVPD в реальному часі отримувати інформацію щодо якості сервісу з боку глядачів, а також перевіряти вставку реклами та таймінг. Оператор матиме можливість віддалено підключатися до STB-приставок на головних вузлах, а хаб-сайти можуть перевіряти один канал чи всю низку каналів за допомоги багатоканального моніторингу на мультиекрані та активних сповіщень щодо якості сервісу.

Якщо Actus RVM розгорнуто для збору інформації в декількох точках та / або різних локаціях, користувачі можуть спостерігати як поширюється проблема та відстежувати точку її виникнення в ланцюгу дистрибуції. Це дозволить вчасно ідентифікувати, діагностувати та вирішувати питання якості сервісу без значних фінансових втрат.

«IBC — це можливість наочно зустрітися з широкою базою користувачів та партнерів, дізнатися щодо потреб які виникають в їх роботі, поділитися інформацією про найновіші опції нашої системи, кейси використання, тренди та галузеві зміни, як ми їх розуміємо», – додав Леві. «Наприклад, останнім часом ми впровадили більше рішень з форматами ST 2110 та SRT. Ми спостерігаємо зростання попиту в ОТТ моніторингу та ШІ-орієнтованих робочих просторах, це дозволить операторам швидше реагувати на виклики та мати більш продуктивну екосистему для підтримки систем з високою ємністю»

Actus в найближчі декілька тижнів повідомить про дві крупних інсталяції платформи інтелектуального моніторингу в європейських медіа компаніях. Обидві організації впроваджують систему для перевірки на відповідність, запису, моніторингу, перевірки реклами, рівня гучності та інших параметрів контенту згідно правил регулятора.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon