Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Іспанський медіа холдинг Radio Marca цілодобово транслює спортивний контент. Для спортивного покриття на стадіонах Radio Marca придбала купу пристроїв AEQ Alio, а трохи пізніше ще й купу AEQ Talent — наразі журналісти використовують більш ніж 40 одиниць.
 
 

Radio Marca заснована в 2001 році на базі спортивної газети Marca. Зараз компанія веде мовлення в FM, DAB, DTT, а також в інтернет зі свого веб-сайту. У холдингу є локалізований програмний контент, наприклад станція Radio Marca Barcelona, яка працює за 2004 року. Сукупно Radio Marca — це 52 станції в найважливіших містах Іспанії, із головним слоганом «Спорт наш»

Враховуючи специфіку спортивного контенту, який складає основу мовлення Radio Marca, для зовнішнього підключення зі стадіонів, павільйонів та спортивних арен, де відбуваються події для новин, а також STL каналів зв’язку між різними виробничими студіями та трансляційними центрами, технічний департамент мовника шукав надійне, безвідмовне та просте у використанні рішення з аудіо кодеками.

Від початку Radio Marca обрала для цього технології AEQ, і сьогодні вибір ІР аудіо кодеків сімейства Phoenix — було простим та логічним кроком, в мережі мовника працюють декілька AEQ Stratos, AEQ Venus та AEQ Mercury для міні локацій. А також більш ніж 40 AEQ Talent для журналістів.

AEQ Talent — це ультра-компактний портативний ІР аудіо кодек, який забезпечує трансляцію кодованого аудіо високої якості від мікрофона до віддаленого обладнання на станції та назад для гарнітури учасника. Також він може передавати стерео сигнал з 3,5 мм джека або з Bluetooth A2DP підключення, або суміш мікрофонного та стерео сигналу. В зворотному напрямку пристрій вміє приймати програмний стерео сигнал або команди від станції. В додаток до прослуховування за допомоги навушників, прийняте аудіо можна віддати на лінійний вихід або по Bluetooth на комп’ютер або аудіо систему з підсиленням.

Технічний директор Radio Marca, мр Хосе Лучано Номбела зазначив простоту використання та компактні розміри AEQ Talent, завдяки яким журналістам дуже зручно брати пристрій у відрядження і вони можуть коментувати спортивні події як в Іспанії, так і за її межами.

AEQ Talent підключається до смартфону по Bluetooth і дозволяє проводити телефонне інтерв’ю, також пристрій сумісний з поширеними застосунками зв’язку (Skype, WhatsApp або Zoom). Апаратний кодек забезпечує високу якість голосу під час інтерв’ю та дозволяє швидко та надійно передавати звук на станцію для ефіру.

В якості каналу зв’язку AEQ Talent може використовувати домашній інтернет, ADSL, 3G/4G/5G підключення, навіть простий роутер / модем із SIM картою. Мікрофонний вхід Talent оснащений попереднім підсилювачем із неймовірно низьким шумом та рівнем спотворень. Сигнал можна передавати з використанням найновішої технології кодування OPUS, яка забезпечує високу пропускну здатність та мінімальні затримки.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon