Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Німецький виробник модульних інтерфейсів обробки сигналів, компанія LYNX Technik розширила лінійку yellobrik двома новими AES та Аналоговими ембедерами / деембеддерами, всі пристрої підтримують SDI формати до 12G.
 
 

PDM 1484 B та PDM 1484 D це багатозадачні пристрої yellobrik, обидва підтримують одночасне ембедування та деембедування аудіо. PDM 1484 B (BNC аудіо підключення) підтримує небалансований AES звук, а PDM 1484 D (D-sub аудіо підключення) — балансоване AES та Аналогове аудіо. Модулі забезпечують доступ до чотирьох аудіо-груп (16 каналів), кожну можна легко обрати та назначити за допомоги поворотного перемикача на пристрої, або у програмному інтерфейсі yelloGUI. При каскадуванні або закріпленні модулів у стійці можна заводити у відео або виводити назовні додаткові аудіо-групи.

Ці конвертери стануть чудовим рішенням для проектів, які потребують багатоканальної обробки сигналів, пристрої yellobrik можуть легко ембедувати або деембедувати цифрове AES або аналогове аудіо з будь-якого SDI відео аж до 12G, і що важливо, ембедоване аудіо буде автоматично синхронізуватися з відео. Завдяки вбудованій функції генерації «auto-black», ці модулі можна використовувати для транспортування тільки аудіо сигналу, без необхідності у зовнішньому носії відео. Користувачі матимуть доступний за ціною, компактний та енергоефективний спосіб транспортування багатоканального аудіо по оптичному волокну (або коаксіалу), який знімає потребу в спеціальних аудіо конвертерах Аналог / Цифра та додатковому оптичному перетворенні.

Функція «двонаправленого Master/Slave» та CWDM мультиплексування розширяє можливості використання модулів та дозволяє створювати двонаправлені аудіо простори, наприклад, комунікації, особливо між декількома локаціями, які поєднані між собою оптичним волокном.

Обидві моделі підтримують варіанти оптоволоконного вводу / виводу, включаючи стандартні 3G/12G-SDI інтерфейси оптичного SFP передавача, приймача та трансивера. Всі 18 хвиль каналів CWDM також підтримуються відповідними SFP модулями.

Як і інші пристрої лінійки yellobrik, нові PDM 1484 B/D сумісні із застосунками yelloGUI та LynxCentraal для конфігурації, управління та моніторингу. При підключенні до програмного забезпечення інженерам будуть доступні додаткові внутрішні параметри та функції.

Для більших за розміром, інтегрованих рішень, нові PDM ембедери можна встановити в рекове шасі RFR 1000-1 або в нове RFR 1200. Якщо додати контролер реку RCT 1012 та підключити його до мережи, RCT 1012 матиме можливість автоматично знаходити підключені yellobrik та відображати їх в застосунку управління LynxCentraal. Ще більша інтеграція можлива при використанні серверного модуля SVR 1000, який забезпечує доступ до системи для конфігурації та моніторингу необмеженої кількості робочих станцій. Також SVR 1000 підтримує інтеграцію із SNMP системами автоматизації сторонніх виробників.

Серійне виробництво нових ембедерів PDM 1484 B/D розпочалось в серпні 2023 року. З пристроями можна буде познайомитися на вересневій IBC 2023.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon