Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Французька телекомпанія з національним покриттям France Televisions спільно з TVU Networks трансформують робочі процеси мовника від захоплення матеріалів до виробництва та дистрибуції з використанням хмарних технологій. Мета — підготуватися до Олімпійських Ігор, які відбуватимуться наступним літом.
 
 

Новий робочій простір використовує хмарні рішення TVU для медіа виробництва, колективної роботи, IFB, службового зв’язку та іншого. Система TVU RPS One відповідатиме за синхронізацію багатокамерного виробництва, 5G мережа у поєднання з двома пристроями Starlink Maritime візьмуть на себе передачу та агрегацію даних.

«Ми шукали гнучке рішення для сторітелінгу — для нас важливо, щоб воно дозволяло швидко вирішувати операційні питання, з якими стикаються наші польові команди. Також ми потребували систему, яка допоможе нам досягти мети щодо зменшення викидів вуглецю», –поділився Скандер Бен Аттіа, керівник інженерного департаменту France Televisions.

«TVU запропонувала нам компактне, універсальне та технологічне рішення, яке мало залежить від апаратних пристроїв і дозволяє впровадити гіпер-мобільне мовлення. Якщо раніше ми покладалися на традиційну, комплексну інфраструктуру, то тепер ми стали більш гнучкі та мобільні у виробництві новин наживо. І приємний додаток — більш екологічні»

Минулого місяця France Televisions розпочала гіпер-мобільне мовлення в спеціальних телепроектах, які відзначили рік до відкриття Ігор 2024 у Парижі. Загалом було створено близько чотирьох годин контенту наживо — три години безперервно для каналу новин franceinfo та ще пів години для регіональної студії новин Paris Idf із прямою трансляцією в мережі Twitch.

Багатокамерна подія в декількох локаціях відбулася в Парижі на борту рухомого човна в обмеженому просторі. Чотири камери було розташовано на самому човні, ще одна закріплена на мотоциклі, що рухався впродовж річки Сіна. В додаток до цього, дві трансляції відбувалися в різних локаціях: одна в Парижі та інша в Україні. Для медіа виробництва використовувались передавачі TVU RPS One та TVU One. Синхронізація семи каналів відео відбувалась з нульовою затримкою у хмарні платформі TVU Producer.

Мовник використовував дві системи Starlink Maritime та 5G мережу і це допомогло вирішити всі питання щодо смуги пропускання на рухомому човні. Рюкзак-передавач TVU RPS One, оснащений 5G модемами використовувався для передачі синхронізованих сигналів від декількох камер до хмарної платформи медіа виробництва TVU із агрегацією підключень 5G та Starlink. Мотоцикл на березі також був оснащений передавачем TVU One 5G для зйомки допоміжного відео.

«Ми отримали чудовий результат від нашої сумісної з TVU гіпер-мобільної ініціативи. Відтепер ми маємо можливість якісно висвітлювати події наживо з використанням декількох камер або робити новинні включення з місця події незважаючи на складнощі в роботи, будь то апаратний збій, відключення всієї системи, зона бойових дій або район пустошу», – розповів Ромуальд Рат, керівник технічної лабораторії France Televisions. «Акумулятори, камери в руках та сучасні рішення TVU 5G разом зі Starlink для агрегації каналів та передачі сигналів — такого комплекту цілком достатньо для прямого включення з новинами із будь-якої точки світу і висвітлення події з усіх боків»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon