Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Vizrt анонсувала свій план трансформації, який дозволить компанії мати єдиний портфель активів для виробництва контенту. В двох словах: RIP NewTek.
 
 

З моменту придбання NewTek у 2019 році компанією Vizrt, обидві були сфокусовані на своїх нішах у бродкастному та pro AV сегментах, і фактично працювали окремо під парасолькою Vizrt Group. Однак за ці роки мовна галузь та pro AV почали стрімко зближатися і це призвело до зміни в потребах користувачів.

«Від початку переходу до ІР-орієнтованої інфраструктури, монетизації, привертання уваги аудиторії, віддаленого виробництва контенту і пов’язаної з цим співпраці дистанційно, збільшення уваги до хмари, фокусуванні на стійкості, безпечності та опанування навичок — ми виявили, що наші користувачі з обох боків портфоліо розвиваються та доволі часто мають потребу робити більше із меншими витратами. Відтепер Vizrt стає єдиним вікном для підтримки всіх», – розповів Майкл Ґален, виконавчий директор Vizrt.

Задля забезпечення найкращого сервісу для своїх користувачів, які останні роки все більше сплітаються між собою, Vizrt та NewTek прикладали багато зусиль у поєднання та розвиток напрямку підтримки користувачів, включаючи сервіс, R&D, освітні програми тощо.

В результаті декількох років інвестицій, з метою й надалі пропонувати інноваційні, та клієнто-орієнтовані програмні рішення, здатні вирішити ті завдання, з якими стикаються користувачі, Vizrt та NewTek поєднують свої сили під єдиною назвою Vizrt.

Завдяки уніфікованій екосистемі продуктів, всі партнери отримають доступ до всіх актуальних і нових рішень, а також підтримку в розвитку бізнесу клієнтів. Партнери можуть пройти сертифікацію на освітній платформі Vizrt Viz University з новими курсами по студії, графіці, автоматизації, трансляціям наживо, хмарі тощо.

Щоб задовільнити потреби користувачів, Vizrt розширить портфоліо продуктів системами базового рівня для стрімерів та творчих людей, а також додасть нові системи хмарного виробництва наживо.

Мета Vizrt — допомогти всім, хто створює контент, надати користувачам зручні рішення для сторітелінгу та універсальний набір інструментів, і не має значення, це індивідуал, корпорація, або мовник міжнародного класу — кожен клієнт отримає те, що йому потрібно.

Як і було анонсовано раніше цього року, NDI залишиться окремим брендом з підтримкою від Vizrt в якості ключового партнера. Відтепер Vizrt Group міняє назву на Vizrt. Власником Vizrt залишається приватна компанія Nordic Capital, з незмінною радою директорів та командою управлінців.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon